Jönköpings kommun

Lekerydsskolan inför tillfällig distansundervisning för klass 6

Dela

Sjukfrånvaron är hög i klass 6 på Lekerydsskolan och för att bryta smittkedjor har verksamhetschefen för grundskolan, på rekommendation av smittskyddsenheten, beslutat att omgående införa tillfällig distansundervisning för eleverna i klass 6.

- Eleverna kommer omgående att gå hem från skolan för att istället ha distansundervisning. Övriga klasser kommer ha undervisning i skolan som vanligt. Vår förhoppning är att eleverna ska kunna komma tillbaka till skolan igen för undervisning måndagen 10 maj, säger Charlotte Olsson, verksamhetschef för grundskolan.

Region Jönköpings län rekommenderar samtliga elever i årskurs 6 att kontakta sin vårdcentral för provtagning av covid-19.

Övriga elever på skolan ombeds vara uppmärksamma på symptom och stanna hemma vid minsta symptom.

Skolan följer utvecklingen och i slutet av veckan kommer information via Vklass om återgång eller eventuellt förlängning.

 

 

Nyckelord

Kontakter

Charlotte Olsson, verksamhetschef grundskola

036- 10 67 40

charlotte.olsson@jonkoping.se

Bilder

Om

Jönköpings kommun
Jönköpings kommun

551 89 Jönköping

036-105000https://www.jonkoping.se/

I Jönköpings kommun arbetar omkring 12 000 medarbetare för att ge våra 142 600 invånare välfärd och service av hög kvalitet. Läs mer om våra verksamheter på kommunens webbplats.

Följ Jönköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Jönköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum