PR & Beyond

Magnus Krepper debuterar som artist med albumet “Poetry Band” idag 29 april Facebook LinkedIn Twitter

Dela
Magnus Krepper har många strängar på sin lyra och bakgrund som professionell illusionist, dansare och inte minst skådespelare. I dag är det äntligen dags för Magnus Krepper att presentera - musiken - som textförfattare och artist då han släpper de personliga debutalbumet “Poetry Band”.

Under pandemin ägnade han sig åt att skriva låttexter och tillsammans med sonen Leo Krepper som gitarrist och producent blev resultatet ett helt album. Albumet består av totalt nio låtar, bland andra redan släppta “Flyg” och “Den lata revolutionären”. Magnus Krepper har skrivit samtliga texter själv och bjuder in lyssnaren att ta del av utvalda ögonblick och fragment från hans liv.

– Nu släpper jag äntligen mitt första album med egna personliga texter och nyskriven musik med influenser från jazz, blues visa och soul. Så kul då sången och musiken följt mig parallellt genom karriären, säger Magnus Krepper.

Magnus Krepper har sen starten 1994 haft mängder av TV- och filmroller och varit engagerad vid flera teatrar, däribland Dramaten. 2005 erhöll han en Guldbagge för bästa manliga biroll i “Mun mot mun” och har synts i alltifrån “Bron” till “Innan vi dör” och “Milleniumserien” till “Gentlemen på SVT”. Magnus är utbildad vid såväl Balettakademin i Göteborg som Teaterhögskolan i Stockholm.

Lyssna på albumet "Poetry Band" här 

Den 16 maj spelar Magnus Krepper på Scala Teatern i Stockholm. Boka din biljett till Scalateatern här

Låtlista Poetry Band
1. KOM
2. LÖS I KANTEN
3. DET STOD EN KVINNA
4. FLYG
5. INGEN DAG IMOROGN
6. BITCOIN BLUES
7. DEN LATA REVOLUTIONÄREN
8. MOR
9. NÄR SKITEN ÄR ÖVER

Text/Musik:
Magnus Krepper

Musik/Producent:
Leo Krepper

Band:
Leo Krepper - Elgitarr, Akustisk Gitarr
Manne Skafvenstedt - Flygel, Keys, Orgel
Axel Nilsson - Trummor, Percussion
Malte Bergman Byström - Elbas
Björn Atle Anfinsen - Trumpet

Vill du komma i kontakt med Magnus Krepper eller ha mer information, hör av dig till oss.

För att se det här innehållet från open.spotify.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.

Kontakter

Bilder

Om

PR & Beyond
PR & Beyond
Blecktornsgärnd 1
11824 Stockholm

+46 70 7527605http://www.prbeyond.se

PR & Beyond är en kreativ kommunikationsbyrå är en kreativ byrå med fokus på musik, kultur och nöjesindustrin. Vi har en bred kunskap, stort engagemang och många års erfarenhet av PR och marknadsföring med landets idag ledande artister. 

Följ PR & Beyond

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR & Beyond

Maja Francis följer upp vårens slutsålda turné med ytterligare 18 konsertdatum i sommar12.5.2023 11:14:56 CEST | Pressmeddelande

Maja Francis har haft ett otroligt år bakom sig. Efter succén i Så Mycket Bättre inledde hon 2023 med att åka med som Special Guest på First Aid Kits Europaturné. Därefter väntade hennes första egna turné, där samtliga stopp var helt eller snudd på slutsålda. Nu står det klart att Maja Francis ger sig ut på en omfattande turné även i sommar, med hela 22 stopp på små och stora scener runtom i landet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum