PR & Beyond

Måns Zelmerlöw och Carola Häggkvist bjuder in till jul med nyskrivna “Let’s Sing (It’s Christmas Time)”

Dela

Idag fredag 11 november är det äntligen dags att öppna första luckan till årets nedräkning inför julen med Måns och Carola. Där hittar vi den helt nyskrivna låten “Let’s Sing (It’s Christmas Time)”.

Mans och Carola Foto Peter Knutson
Mans och Carola Foto Peter Knutson


Låten är skriven av några av våra mest meriterade låtskrivare Peter Kvint, David Lindgren Zacharias och Sharon Vaughn alla bakom stora låtar med några av Sveriges största artister som Darin, A-ha, The Ark, Björn Skifs, Eagle Eye Cherry, Albin Lee Meldau, Smith & Thell.

Låten släpps lagom inför att julen står för dörren som för Måns och Carola innebär att de är knappt två veckor innan den stora premiären för deras glittrande julkonsert “A Grand X-mas”, som under några veckor fram till jul kommer besöka några av Sveriges största arenor.


”… ’Lets sing’ är som syre för min själ och en vitamininjektion till min kropp! ’Lets sing’ känns så självklar som duett mellan Måns & mig och jag blir så glad varje gång vi sjunger den!
För mig är ’Let sing’ mer än en julsång som just nu känns så rätt i tiden då vi inte kan låta sången få tystna i mörka tider men låta den ge oss glädjen och hoppet tillbaka!.. ” - Carola

” … Carola har alltid varit en stor förebild för mig på scenen och jag är så glad att vi får göra både en turné och en låt tillsammans nu. Äntligen! … ” - Måns


När vi äntligen kan samlas igen kring jul så bjuder Måns och Carola in till en julkonsert med extra allt. A Grand X-mas har premiär den 24 november i Jönköping och kommer sedan att åka landet runt innan grand final i Gävle den 17 december. Då har vi bland annat besökt både Avicii Arena i Stockholm, Scandinavium i Göteborg samt Malmö Arena. På scen backas de två stjärnorna upp av ett trettonmannaband och tar med publiken på en musikalisk resa i julens tecken. Carola och Måns utlovar en unik upplevelse med värme och julkänsla inför årets stora högtid, och båda artisterna kommer självklart bjuda på både en och två egna låtar från sina gedigna låtskatter.

Carola är svensk jul personifierad och har de senaste åren gjort succé med egna julkonserter i Steninge Slottslada. Hon har som bekant även gett ut en julbok och flera album med egen julmusik. Julmusik ligger även Måns varmt om hjärtat och sågs senast i detta sammanhang med sin egna julshow på Grand Hôtel i Stockholm inför utsålt hur med stående ovationer.

Carola laddar upp inför julen men att planera inför hennes kommande stora Jubileum år 2023, Måns som ständigt är aktuell laddar upp inför julen med medverkan årets upplaga av Tv4’s Så Mycket Bättre där han tolkar några av våra stora svenska artister och har härifrån precis släppt låtarna Faller som är en tolkning av Molly Hammas Tell Her och Sober som är en tolkning av Norlie KKV’s Mer för Varandra.

Turnéplan A Grand X-Mas

24 Nov, JÖNKÖPING, Husqvarna Garden PREMIÄR
26 Nov, HELSINGBORG, Helsingborg Arena
2 Dec. LULEÅ, Coop Norrbotten Arena
3 Dec. ÖRNSKÖLDSVIK, Hägglunds Arena
8 Dec. VÄXJÖ, Vida Arena
9 Dec. MALMÖ, Malmö Arena
10 Dec. GÖTEBORG, Scandinavium
14 Dec. STOCKHOLM, Avicii Arena
15 Dec. LINKÖPING, Saab Arena
16 Dec. ÖREBRO, Conventum
17 Dec. GÄVLE, Monitor ERP Arena

Före mer information, recensionsbiljetter och kontakt med artisterna, hör av er till oss. 

För att se videon från www.youtube.com måste du ge din tillåtelse högst upp på sidan.A Grand X-MasFler videor

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Mans och Carola Foto Peter Knutson
Mans och Carola Foto Peter Knutson
Ladda ned bild
Mans och Carola Foto Peter Knutson
Mans och Carola Foto Peter Knutson
Ladda ned bild

Länkar

Om

PR & Beyond
PR & Beyond
Blecktornsgärnd 1
11824 Stockholm

+46 70 7527605http://www.prbeyond.se

PR & Beyond är en kreativ kommunikationsbyrå är en kreativ byrå med fokus på musik, kultur och nöjesindustrin. Vi har en bred kunskap, stort engagemang och många års erfarenhet av PR och marknadsföring med landets idag ledande artister. 

Följ PR & Beyond

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR & Beyond

Första konserthusturnén någonsin för Måns Zelmerlöw 202328.11.2022 09:51:18 CET | Pressmeddelande

Nu presenteras äntligen Måns Zelmerlöws första konserthusturné. Under mars och april 2023 kommer Måns att besöka över 20 svenska städer och framföra sin musik inför sittande publik. ” … de känns otroligt kul att få ta med mig mitt fantastiska band och möta publiken på ett helt nytt sätt, ser så mycket fram emot vårens turné” - Måns Innan dess ser vi Måns tillsammans med Carola under deras glittrande julturné “A Grand X-mas” som kommer besöka några av Sveriges största arenor ända fram till jul. För bara en vecka sen släppte de även tillsammans den helt nyskrivna jullåten “Let’s Sing (It’s Christmas Time)”. Måns är ständigt aktuell och medverkar också i årets upplaga av TV4’s Så Mycket Bättre där han tolkar några av våra stora svenska artister. Hittills har han släppt låtarna “Faller” som är en tolkning av Molly Hammars “Tell Her”, “Sober”, en tolkning av Norlie KKV’s “Mer för varandra” och Hatar Dig” av Daniela Rathanas. Måns Zelmerlöw vårturné 2023 3/3 Piteå, Acusticum 4/3 Umeå, Folket

Maja Francis släpper exklusiv vinyl med tolkningar från Så Mycket bättre och ger extra konserter på vårturnén24.11.2022 13:18:23 CET | Pressmeddelande

Med en fot i skandinavisk pop och den andra i country har Maja Francis satt sig själv på den svenska musikkartan. Efter totalt fyra kritikerrosade tolkningar av artisterna Lasse Stefanz, Molly Hammar, Anna Ternheim och Nordman tackade Maja Francis för sig i årets Så Mycket Bättre. Låtarna har hyllats av i svensk press och nu är det äntligen dags att släppa tolkningarna tillsammans med albumet “A Pink Soft Mess” i form av en exklusiv vinyl lagom till julhandeln. Dessutom adderas nu extradatum på vårens omfattande Sverigeturné.

Hasse Andersson gör Barnens julsånger4.11.2022 15:51:03 CET | Pressmeddelande

En mer mångsidig underhållare än Hasse Andersson är svårt att hitta. I ungdomen var Hasse Andersson den stora rockstjärnan hemma i Östra Ljungby. Sitt stora genombrott fick han i början av 80-talet med låtar som Skomagare Anton, Dans på Vejby Ängar och den tidlösa klassikern Änglahund. Innan dess hade han pysslat med en massa annat, bl a jobbat inom vården och utbildat sig till särskolelärare. Men när musiken tog över följde år av turnérande, revy, barnteater och programlederi på TV. Hasse skriver själv det mesta av sitt material och det har resulterat i ca. 20 album och en massa singlar. Den stora comebacken kom 2015 då ”Guld och gröna skogar” gick till final i Melodifestivalen och Hasse återigen blev en av våra mest folkkära artister, inte minst hos barnen. Nu har har spelat in en julskiva som direkt riktar sig till den lite yngre målgrupen som under de senaste åren gjort Hasse till sin favorit. Tracklist Jag fångade en räv (En tokig sång) Ho ho skrattar tomtefar Mössens julafton (He

Efter succén med Hola MZ Cava by Måns Zelmerlöw – nu kommer det STORA vinet i magnumbutelj.1.11.2022 10:37:15 CET | Pressmeddelande

I februari 2021 lanserade den folkkära och karismatiska artisten Måns Zelmerlöw sitt första vin på Systembolaget med namnet Hola MZ Cava by Måns Zelmerlöw. Succén var snabbt ett faktum och vinet fann sin givna plats på Systembolagets hyllor i rekordfart. Efter flertalet lyckade lanseringar och som ett naturligt steg efter framgångarna lanseras nu den finstämda och friska cavan i magnumbutelj för endast 199 kr, väl till pass inför säsongens stundande högtider.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum