Värmdö Kommun

Marcus Nybom blir kontorschef för vuxenutbildning- och arbetslivskontoret

Dela

I april förra året började Marcus Nybom som näringslivschef i Värmdö kommun och sedan oktober har han varit tillförordnad kontorschef för vuxenutbildning- och arbetslivskontoret. Tidigare har Marcus bland annat arbetat som näringslivschef i Upplands-Bro kommun och han har åtta års erfarenhet från offentlig sektor.

-          Jag ser fram emot att fortsätta utvecklingen av vuxenutbildning- och arbetslivskontoret och att skapa nya synergieffekter mellan kontorets verksamheter. Nu pågår ett stort och spännande utvecklingsarbete som ska resultera i ett ännu större värdeskapande för värmdöborna och det lokala näringslivet. Att utveckla kontorets verksamheter och skapa största möjliga värde för dem vi finns till för är en stark drivkraft för mig, säger Marcus Nybom.

-          Det är glädjande att kunna erbjuda Marcus tjänsten. Marcus kompetens i kombinations med hans systematiska och strukturerade arbetssätt passar såväl på kontoret som i förvaltningens ledningsgrupp, säger Cecilia Lejon, kommundirektör.

Marcus har tillträtt sitt uppdrag.

Kontakter

Bilder

Om

Värmdö Kommun
Värmdö Kommun
Skogsbovägen 9-11
134 81 Gustavsberg

Servicecenter: 08 - 570 470 00http://www.varmdo.se

Värmdö kommun - skärgårdens mötesplats

Värmdö, skärgårdens mötesplats. En unik natur med cirka 44 000 invånare och över 10 000 öar. Inom bara 30 minuter finns Stockholm med alla sina möjligheter. I Gustavsberg finns en lång tradition inom kultur, design och form. Här finns också välkända besöksmål som Sandhamn, Möja, Grinda, Bullerö och Svartsö. Välkommen till Värmdö, en plats för möten mellan människor.

 

 

Följ Värmdö Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Värmdö Kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum