Bookmark Förlag

Margaux Dietz klar för Bokmässan 2019

Dela

Årets upplaga av Bokmässan i Göteborg går av stapeln den 26 september och pågår till 29 september. Margaux Dietz är influencer, bloggare, YouTube-profil och kvartsfinalist i Let’s Dance 2018. Nu står det klart att hon kommer att gästa bokmässan i samband med releasen av sin debutbok YOUR BEST LIFE.

Margaux Dietz mottog Stora influencerpriset 2017 och utsågs till Årets influencer på Elle-galan 2018. Ber du hennes följare beskriva henne med ett ord säger de ’glad’. Det var också detta som sådde fröet till boken. Är Margaux Dietz verkligen glad jämt? 

”Provocerande nog stämmer bilden väl. Jag är nästan alltid glad och tillfreds nuförtiden.” säger Margaux Dietz. ”Men det är inte en slump eller något som kommit av sig självt. Självklart har även jag liksom de flesta ett bagage av smärtsamma motgångar och möter ständiga utmaningar. Det är en fråga om inställning, aktivt arbete och självkännedom.”

”I en tid där psykisk ohälsa står högt på mediers dagordning vill jag vara en konstruktiv, optimistisk och peppande röst.” fortsätter Margaux Dietz.

I boken Your best life har Margaux Dietz sammanställt sina nio livsmotton för äkta lycka utifrån avgörande episoder i sitt liv. Boken släpps till bokmässan. 

 

För intervjuförfrågningar under bokmässan, kontakta:

Carolina Starck

070 713 87 46

carolina.starck@bookmarkforlag.se

Kontakter

Bilder

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Förlaget för kräsna bokälskare.

BOOKMARK FÖRLAG ger ut unika och dramatiska titlar som är svåra att lägga ifrån sig, och har såväl svenska som utländska författarskap. Vi arbetar hårt för att nå ut med våra titlar och vi har haft förmånen att få fina mottaganden.

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

Revolutionerande nystart 2020 med tre boknyheter!18.12.2019 15:53:40 CETPressmeddelande

Det nya året närmar sig med stormsteg och därmed ett nytt årtionde! Med varje nytt år så får man en känsla av nystart och en chans att ta tag i livet, men när är det bättre att faktiskt upprätthålla det än med ett nytt årtioende? I samband med det nya årtiondet presenterar Bookmark Förlag tre nya böcker som verkligen hjälper dig på traven att nå dit just du önska med dina nyårslöften och din nystart!

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum