Motormännen

Motormännens nya webb lanseras

Dela

I dag kl 11 lanseras Motormännens nya webbplats. Den nya webben har ett nytt grepp vad gäller struktur och navigering. Allt innehåll är omprövat och uppdaterat. Innehållet har valts ut baserat på besök, engagemang, effektmål och prioriterade målgrupper.

Webbplatsen är responsiv; vare sig man surfar i mobilen, plattan eller på datorn ser den lika bra ut.

Inför arbetet med den nya webben har vi bland annat analyserat vem som besöker Motormännens webb och vad de läser:

Besökarna är yngre än våra medlemmar och förhållandet mellan män/kvinnor är 60/40.

De mest besökta sidorna handlar om teknisk och juridisk rådgivning, att resa med bil i andra länder och medlemsrabatter.

– Vi har lagt ner ett gediget arbete på vår nya webbplats, hela organisationen har varit delaktig i processen och många medlemmar har bidragit med synpunkter, säger Heléne Lilja, kommunikationschef på Motormännen. Vi hoppas att våra medlemmar liksom andra intresserade ska trivas med den nya webbplatsen.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

Motormännen
Motormännen
Fridhemsgatan 30
112 40 Stockholm

08-690 38 00http://www.motormannen.se

Motormännen är en konsumentorganisation som tillvaratar bilisters intressen. Vi arbetar med trafiksäkerhet, miljö och bilägande. Våra medlemmar har tillgång till fri rådgivning, förmånliga rabatter och tjänster.

Följ Motormännen

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Motormännen

Svag konsumentlagstiftning6.12.2018 10:24Pressmeddelande

Konsumentverket har skickat ut en remiss om revidering av allmänna råd om information om nya personbilars bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. – I vårt remissvar påpekar vi att det finns en risk i att riktlinjerna för information om nya bilars bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp, implementeras som ”allmänna råd” och inte genom lagstiftning. Utan lagstiftning kan det bli svårt att få fram vägledande praxis på området, säger Heléne Lilja, kommunikationschef på Motormännens Riksförbund.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum