Ecster

Nu lanseras varumärket Ecster i Finland

Dela

I dag den 10 mars tas ett viktigt steg i Ecsters nordiska expansion, när varumärket Ecster lanseras i Finland mot både konsument och företag.

Ecsters kunder i Finland får en helt ny webbsida och inloggade sidor.
Ecsters kunder i Finland får en helt ny webbsida och inloggade sidor.

I oktober tog Ecster AB över Aktiivirahas verksamhet från tidigare ägaren Handelsbanken Rahoitus, som är Handelsbankens finansbolag i Finland. Målsättningen för Ecster är att samla verksamheten i båda länderna under ett och samma varumärke med gemensamma resurser.

– Vi är jätteglada över att vi blir Ecster fullt ut även i Finland. Det förbättrar kundupplevelsen för våra konsumenter och stärker Ecster som varumärke. Det innebär också att vi kan möta företagskunder som är verksamma i båda länderna med ett samlat erbjudande, säger Sanna K Augustsson, vd på Ecster.

Utöver varumärket får Ecster i Sverige och Finland också en gemensam teknisk plattform för både öppen webbsida och inloggade tjänster. Kunder i Finland kommer logga in med TUPAS, motsvarigheten till BankID i Sverige, och får en enklare navigering och ett uppdaterat gränssnitt.

Nya kunder i Finland får ett Ecster-kort som tagits fram särskilt för den finska marknaden och det finns också möjlighet för den som vill byta ut sitt Aktiiviraha-kort att göra det.

– Nu blir vi en integrerad del i Ecster, med ett gemensamt arbetssätt och gemensamma utvecklingsresurser. Det innebär att vi kan ta fram nya intressanta produkter och tjänster till marknaden i ännu högre utsträckning, säger Jari Kollani, Chief Operating Officer för Ecster i Finland.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ecsters kunder i Finland får en helt ny webbsida och inloggade sidor.
Ecsters kunder i Finland får en helt ny webbsida och inloggade sidor.
Ladda ned bild

Länkar

Om

Ecster
Box 2169
10314 Stockholm

http://www.ecster.se

Ecster erbjuder betaltjänster och lojalitetsprogram för handeln riktat mot både säljföretag och konsumenter i Sverige och Finland.

Följ Ecster

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ecster

Semesterundersökning: Svenskarna satsar på livets goda och drömmer om att umgås med nära och kära i sommar23.6.2021 10:16:00 CEST | Pressmeddelande

Det blir hemester för de flesta svenskar i år, samtidigt som många ser fram emot en solresa utomlands under nästa år. Semesterkassan ser ut att vara välfylld, och mest pengar kommer att spenderas på ”livets goda”, som mat och dryck, upplevelser och friluftsliv, samt på att renovera hemma. Högst på önskelistan står att få träffa familj och vänner men många tror att pandemin kommer att begränsa möjligheterna att umgås. Allt enligt en Sifo-undersökning från betaltjänstföretaget Ecster.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum