Svenska Basketbollförbundet

Nu släpps biljetterna till Sverige-Israel 13 november

Dela

Israel står på tur för Sverige i basketens VM-kval. Sist det begav sig vann Sverige med 95–83 nere i Tel Aviv efter högklassiga internationella insatser av främst Tobias Borg, Melvin Pantzar och Simon Birgander. Nu släpps biljetterna till returmötet i Norrköping den 13 november.

Senaste matchen mot Israel var en uppvisning i lagorientarad basket på hög nivå. Förutom redan nämnda spelarens individuella prestationer, var det en match där samtliga spelare som klev in på banan levererade.

Israel spelar en otroligt fartfylld basket med aggressivt försvarsspel, snabba spelvändningar och då tillfälle ges även snabba avslut. Det kommer krävas av Sverige att genomföra coachernas matchplan på samma koncentrerade sätt som senast i Tel Aviv.

- I ärlighetens namn så är det bara en hemmamatch i detta VM-kval där vi inte har haft en vinstchans och det var senast mot Tyskland på Hovet. I alla andra matcher har vi faktiskt vunnit eller spelat jämnt och presterat på en nivå under matcherna som mycket väl kunnat ge oss segern. Vi ser fram emot denna match med tillförsikt. Vi har en homogen grupp med spelare som är ledda av ett sammansvetsat coachteam med hunger och ambition att ge oss ytterligare en seger, säger Lasse Johansson, sportchef på Svenska Basketbollförbundet.

Köp biljetter här >>>

Köp föreningsbiljetter här >>>

Varmt välkommen till ytterligare en basketfest i Stadium Arena, Norrköping 13 november 18.30!

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Svenska Basketbollförbundet
Svenska Basketbollförbundet
Besöksadress Skansbrogatan 7
Stockholm

http://www.basket.se

Svenska Basketbollförbundet, som bildades 1952, har i uppgift att leda utvecklingen av basket i Sverige. Prioriterade områden är tävling, utveckling/utbildning och landslagsverksamheten. Vi vill vara Sveriges mest tillgängliga nationalsport.

Följ Svenska Basketbollförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Basketbollförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum