Akavia

Ny kommunikations- och marknadschef till Akavia

Dela
Fackförbundet Akavia stärker sin kommunikations- och marknadsavdelning genom att rekrytera Katarina Gold som ny chef till avdelningen. Katarina Gold kommer närmast från Barncancerfonden och har gedigen erfarenhet inom verksamhetsutveckling, kommunikation och marknadsföring.
Katarina Gold är ny kommunikations- och marknadschef på Akavia.
Katarina Gold är ny kommunikations- och marknadschef på Akavia.

– Jag är mycket glad över att kunna rekrytera en så kvalificerad medarbetare och ledare som Katarina Gold till Akavia. Hon kommer att vara en nyckelspelare på resan med att fortsätta vässa förbundets kommunikation och medlemserbjudande så att Akavias medlemmar ges full utväxling på sin akademiska utbildning, säger Magnus Hedberg, vd på Akavia.

Katarina Gold har 20 års erfarenhet av kommunikation, produkt- och tjänsteutveckling och ledarskap. Katarina kommer senast från Barncancerfonden i rollen som operativ chef och chef för verksamhetsavdelningen där hon bland annat har ansvarat för Barncancerfondens kommunikation och samhällspolitiska arbete.

– Som ledande fackförbund för akademiker fyller Akavia en viktig roll, för individen och för samhället. Jag ser mycket fram emot att få fortsätta arbetet i att fördjupa människors relation till Akavia och att stärka förbundets röst i samhällsdebatten, säger Katarina Gold.

Katarina Gold tillträder sin tjänst den 2 maj.

Kontakter

Bilder

Katarina Gold är ny kommunikations- och marknadschef på Akavia.
Katarina Gold är ny kommunikations- och marknadschef på Akavia.
Ladda ned bild

Om

Akavia
Akavia
Box 5167
102 44 Stockholm

http://www.akavia.se

Akavia är ett fackförbund och en intresseorganisation för ekonomer, jurister, samhällsvetare, It-akademiker, personalvetare och kommunikatörer. Akavia har 135 000 medlemmar och är det tredje största förbundet inom Saco.

Följ Akavia

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Akavia

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum