Djurens Rätt

Ny ordförande vald i Djurens Rätt Helsingborg-Höganäs

Dela

Söndagen den 11 februari hade Djurens Rätt Helsingborg-Höganäs årsmöte. Som ny ordförande valdes Camilla Bergvall, som även var ordförande 2012-2013. Annie Slatter, som varit ordförande i två år, sitter kvar i styrelsen som ledamot.

– Det känns jätteroligt att återigen få medlemmarnas förtroende att leda vårt arbete för djuren, säger den nyvalda ordföranden Camilla Bergvall.

En ny verksamhetsplan antogs samtidigt där det bland annat finns med att lokalavdelningen ska arrangera en vegansk grillkväll och inspirationsdagen Vego HBG, två arrangemang som gjorde succé med hundratals besökare 2017.

– Vi vill utveckla evenemangen och nå ut till ännu fler med inspiration och kunskap om vegansk mat. Sen är det är ju också ett extra spännande år eftersom det är valår. Det kommer vi såklart lyfta och arbeta för att djurens röst hörs även i maktens korridorer, berättar Camilla Bergvall, ordförande i Djurens Rätt Helsingborg-Höganäs.

Djurens Rätt, som är Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation, har omkring 45 000 medlemmar i hela landet. Under de senaste fem åren har organisationen ökat sitt medlemsantal med hela 40 procent.  


Djurens Rätt Helsingborg-Höganäs styrelse:

  • Camilla Bergvall, ordförande (2019, tillika ledamot 2020)
  • Annie Slatter, ledamot  (2019)
  • Sofia Kamlund, ledamot  (2020)
  • Alexandra Lundgren, ledamot (2020)
  • Zarah Svensson, suppleant (2020) - ny i styrelsen
  • Alice Kilefors, suppleant (2019) - ny i styrelsen

Revisorer:

  • Jessica Ridell, ordinarie
  • Eva-Lott Rååhav, suppleant

Valberedning:

  • Anette Slatter
  • Suzanne Skoglöf

Kontakter

Camilla Bergvall
Ordförande Djurens Rätt Helsingborg-Höganäs
073 524 29 90, helsingborg@djurensratt.se

Bilder

Ladda ned bild
Camilla Bergvall, ordförande för Djurens Rätt Helsingborg-Höganäs.
Camilla Bergvall, ordförande för Djurens Rätt Helsingborg-Höganäs.
Ladda ned bild

Länkar

Om

Djurens Rätt
Djurens Rätt
Adress: Hornsgatan 123
117 28 Stockholm

08 - 555 914 00http://www.djurensratt.se

Djurens Rätt är Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation med omkring 45 000 medlemmar. Vi är partipolitiskt obundna och arbetar för ett en värld där djur respekteras som kännande individer med rätt till sina egna liv. Djurens Rätt är beroende av frivilligt stöd för att kunna hjälpa djuren. 

Följ Djurens Rätt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Djurens Rätt

Södertälje följt av Göteborg och Växjö – Sveriges djurvänligaste kommuner har utsetts12.6.2019 19:01:46 CESTPressmeddelande

Djurens Rätt har utsett Södertälje till Sveriges djurvänligaste kommun. På andra plats kommer Göteborg och på tredje plats Växjö. Utmärkelsen bygger på en helt ny kartläggning gjord av Djurens Rätt där landets kommuner har rankats utifrån djurvänliga faktorer som vegetarisk mat i skolan, djurskyddskrav vid upphandling och om kommunen pyntar fjäderfritt på påsken.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum