Evanoff Group AB

Paolos lager säljs ut hos Matsmart.se – till förmån för arbetet mot sexuell exploatering och människohandel

Dela

E-handelsbutiken Matsmart.se har köpt upp hela lagret av torr- och skafferivaror från varumärket Paolos. Produkterna säljs med 50 procents rabatt via sajten, samtidigt som den ideella organisationen Child10 får 350 000 kronor till sitt viktiga arbete för barns rättigheter.

I samband med att nyheten om utförsäljningen av Paolos produkter offentliggjordes under onsdagsmorgonen kraschade Matsmarts sajt som en följd av det stora intresset bland konsumenterna.

- Vi är glada över att vi tillsammans med Matsmart.se hittat en bra lösning som gör att vi undviker onödigt matsvinn, samtidigt som utförsäljningen bidrar till att stödja den ideella organisationen Child10, säger Ken Nygren, kommunikationschef på Evanoff Group.

- Eftersom vi beslutat att lägga ner varumärket Paolos så känns det här som ett bra avslut, sett till omständigheterna. Vi hoppas att stödet till Child10 kan utveckla deras viktiga arbete mot sexuell exploatering och människohandel, fortsätter Ken Nygren.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

Evanoff Group AB
Evanoff Group AB
Evenemangsgatan 31
169 79 Solna

Presskontakt: +4673-7510733https://evanoffgroup.se/

Evanoff Group är en entreprenörsdriven företagsgrupp med fokus på att investera i och utveckla små till medelstora bolag inom FMCG.

Följ Evanoff Group AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Evanoff Group AB