Svenska Skridsko-, Kälk- och Rullidrottsförbundet

Pressdag med Nils van der Poel

Dela

Tisdagen den 18:e januari finns möjlighet att få göra individuella intervjuer med Nils van der Poel. Detta tillfälle blir den sista möjligheten att intervju Nils innan avresan till Peking.

Foto: Bildbyrån
Bilden får inte laddas ner och användas av tredje part.
Foto: Bildbyrån Bilden får inte laddas ner och användas av tredje part.

Nu öppnar vi upp dörren till digitala intervjuer med Nils van der Poel

Vi vet att många vill träffa och göra intervjuer med Nils van der Poel. Som vi tidigare har kommunicerat så har vi valt att hålla en "låg profil". Nils har valt att fokusera på att förbereda sig på bästa sätt inför kommande Olympiska spel i Peking. Med tanke på det rådande läget i världen med hög smittspridning så genomförs alla intervjuer digitalt.

Datum: 18:e januari

Start: 8:00 med en gemensam uppstart

Vi kommer att avsätta max 2 timmar för intervjuer under denna dagen. Därmed kan tiden för intervjuer bli reducerat. Detta baseras på hur många journalsiter som väljer att deltaga.

Anmälan till intervju med Nils

Skicka ditt för och efternamn samt mail till mattias.hadders@swesports.org för deltagande. Du kommer att få en slottid då din tid för intervju med Nils sker. Om du avser att deltaga och fått en slottid men inte dyker upp, så kommer du inte kunna behålla din tid för ett senare intervju.

Övrigt

Det har kommit till vår kännedom att många journalister försöker få tag på Nils släktingar för exklusiva intervjuer. Nils har en tydlig önskan om att låta hans släktingar får vara i fred. Nils släktingar önskar heller inte att vilja ställa upp på intervjuer som berör Nils. Vi hoppas att alla journalister respektererar detta och låter därför Nils släktingar stå utanför. 

Undvik att kontakta Nils för möjlighet till en exklusiv intervju. All kontakt mellan Nils och media hanteras av undertecknad. Har ni frågor som är riktade till Nils så kontakta Mattias i första hand. 

I samband med OS så är det SOK genom Lars Markusson och hans team som kommer bistå Nils och förbundet. 

Välkomna med din anmälan!

----

Foto: Bildbyrån
Bilden får inte laddas ner och användas av tredje part.

Kontakter

Bilder

Foto: Bildbyrån
Bilden får inte laddas ner och användas av tredje part.
Foto: Bildbyrån Bilden får inte laddas ner och användas av tredje part.
Ladda ned bild

Om

Svenska Skridsko-, Kälk- och Rullidrottsförbundet
Svenska Skridsko-, Kälk- och Rullidrottsförbundethttps://www.swesports.org/
SweSports (eller Svenska Skridsko- Kälk- och Rullidrottsförbundet som är vårt juridiska namn) är ett idrottsförbund som gillar mångfald! SweSports består i dagsläget av elva olika idrotter som vi samlar inom tre idrottsområden.
SweSkating - Long Track Speedskating, Långfärdsskridsko, Short Track Speedskating
SweSliding – Alpinrodel, Banrodel, Bob, Naturrodel, Skeleton, Sledcross.
SweRolling - Inline Speedskating, Roller Derby 
 

Följ Svenska Skridsko-, Kälk- och Rullidrottsförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Skridsko-, Kälk- och Rullidrottsförbundet

Ett steg närmare en modern och konstfrusen kälksportanläggning när projektet Kälksport Hammarstrand summeras11.7.2022 10:46:27 CEST | Pressmeddelande

Sedan 31 mars 2021 har Leader 3sam-projektet Kälksport Hammarstrand undersökt vilka förutsättningar som finns för att utveckla Hammarstrands kälksportanläggning. Den 17 juni gick projektet i mål och resultatet är helt klart positivt för en framtida utveckling av kälksporten på lokalt, nationellt och internationellt plan. Förslaget är att en kortare men modern konstfrusen kälksportanläggning i betong för banrodel, bob och skeleton bör byggas i Hammarstrand. För att komma dit anser projektgruppen att ett nytt förprojekteringsprojekt bör startas för att ta vid där Kälksport Hammarstrand slutade.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum