Jönköpings kommun

Pressinbjudan: Pilotprojektet Syret Jkpg visar lokalerna på Kämpevägen

Dela

Jönköpings kommun visar de två fastigheter på Kämpevägen som under de närmsta två åren ska ge tillfälligt rum åt projektet Syret Jkpg. En arena med högt i tak – för personer som vill ta sitt entreprenörskap inom kulturella och kreativa näringar till nästa nivå. Projektet Syret Jkpg är en pilot i syfte att ta reda på hur den här sortens verksamhet kan bedrivas i samverkan mellan region, kommun och Science Park. Från och med 1 november kan deltagarna i projektet flytta in på Kämpevägen 22 och sedan också 26. Vi berättar om lokalerna, visionerna och målsättningarna med projektet.

Medverkande: Projektledarna Annefrid Sjöman och Martin Ahlberg, Julia Sandvall, avdelningschef kultur- och bibliotek i Jönköpings kommun samt de projektdeltagare som redan är utvalda och inom kort kommer att flytta in i lokalerna.

Tid: 27 oktober klockan 10.00

Plats: Kämpevägen 22, en trappa upp.

Kontakt: 

Annefrid Sjöman
projektledare
Tfn 036 - 10 38 92
E-post: annefrid.sjoman@jonkoping.se

Martin Ahlberg
projektledare
Tfn: 036 - 10 66 96
E-post: martin.ahlberg@jonkoping.se

 Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Jönköpings kommun
Jönköpings kommun

551 89 Jönköping

036-105000https://www.jonkoping.se/

I Jönköpings kommun arbetar omkring 12 000 medarbetare för att ge våra 142 600 invånare välfärd och service av hög kvalitet. Läs mer om våra verksamheter på kommunens webbplats.

Följ Jönköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Jönköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum