Jönköpings kommun

Pressinbjudan: Presskonferens med anledning av coronaviruset

Dela

På torsdagsmorgonen 21 januari kom regeringen med nya besked om restriktioner och uppmaningar när det gäller att begränsa spridningen av coronaviruset. Smittspridningen i samhället är fortfarande omfattande och belastningen på sjukvården är hög. Regeringens nya besked påverkar delar av kommunens verksamhet.

Media hälsas välkomna till en digital presskonferens fredag 22 januari klockan 12.00 där kommunledningen kommer att redogöra för de åtgärder som görs och berätta om läget i kommunen och hur det påverkar främst skolan och kultur- och fritidsverksamheten.

Medverkande:

Johan Fritz, stadsdirektör

Stefan Österström, socialdirektör

Göran Isberg, utbildningsdirektör

Mazar Alijevski, kultur- och fritidsdirektör

Tid och plats: Fredag 22 januari klockan 12.00. Presskonferensen hålls i digital form via Teams och kommer att sändas live på www.jonkoping.se.

De journalister som önskar delta ombeds att anmäla sig till press@jonkoping.se i god tid före presskonferensen och sedan logga in via länken nedan tio minuter innan. Reportrar som deltar på konferensen ombeds att ha sin kamera och ljud påslaget när de ska ställa frågor efter dragningarna.

Learn more about Teams

Tillgång till sändningen: De medier som önskar sända presskonferensen på sina egna hemsidor kan bädda in sändningen med den här länken:

https://youtu.be/TcQ0bWaopiY

Kontakter

Bilder

Om

Jönköpings kommun
Jönköpings kommun

551 89 Jönköping

036-105000https://www.jonkoping.se/

I Jönköpings kommun arbetar omkring 12 000 medarbetare för att ge våra 142 600 invånare välfärd och service av hög kvalitet. Läs mer om våra verksamheter på kommunens webbplats.

Följ Jönköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Jönköpings kommun

Pressinbjudan: Miljardsatsning på framtidens äldreboenden24.2.2021 09:00:00 CETPressmeddelande

För att möta framtidens behov investerar kommunen en miljard kronor i fyra äldreboenden de närmaste åren. Media bjuds in till en pressträff vid nya Vilhelmsrogården, som precis börjat att byggas, för att få veta mer om satsningarna. Med på pressträffen är kommunalråd Ilan de Basso (S), Ann-Marie Hedlund (L) och Karin Widerberg (S) (ordförande respektive 1:e vice ordförande i äldrenämnden). Tänk på att hålla avstånd till varandra under pressträffen. Tid: 25 februari klockan 10.30 Plats: Vilhelmsrogården, Strandängen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum