Saco

Sacoförbunden fortsätter att växa

Dela

Sacoförbunden har ökat med 6 000 medlemmar under 2018. Det innebär att de tillsammans nu har totalt nära 700 000 anslutna.

Fotograf: Knut Capra Pedersen
Fotograf: Knut Capra Pedersen

- Det är glädjande att fler än någonsin väljer att vara medlemmar i ett Sacoförbund. De 22 Sacoförbunden är akademikernas röst på arbetsmarknaden. Det är medlemsutvecklingen ett kvitto på, säger Göran Arrius, ordförande Saco.

Han framhåller att akademikernas roll i samhället är avgörande för framtidens arbetsmarknad och inte minst när det kommer till digitaliseringen som är här nu.

- Vi erbjuder medlemmarna rätt typ av tjänster. Tillsammans lyckas förbunden göra akademikernas röst hörd i den dagliga samhällsdebatten, vilket i sin tur förbättrar medlemmarnas arbetsvillkor, säger Göran Arrius, ordförande Saco.

Kontakter

Bilder

Fotograf: Knut Capra Pedersen
Fotograf: Knut Capra Pedersen
Ladda ned bild

Om

Saco
Saco
Lilla Nygatan 14
Stockholm

08-613 48 00https://www.saco.se/

Sveriges akademikers centralorganisation, driver akademikernas intressen på arbetsmarknaden. Genom opinionsbildning, egna studier och aktiviteter kämpar vi för att utbildning ska löna sig. 

Följ Saco

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Saco

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum