Bookmark Förlag

Själsfränden av Sofie Sarenbrant är årets mest lyssnade bok på Nextory

Dela
Själsfränden av Sofie Sarenbrant är den mest lyssnade boken när strömningstjänsten Nextory sammanfattar bokåret 2022. Ljudboken är inläst av Katarina Ewerlöf.

Själsfränden, som släpptes den 24 maj 2022, väver Sofie Sarenbrant på ett unikt sätt in aktuella och känsliga ämnen som självmord och filicid. Resultatet är en lika angelägen som spännande deckare med många parallella spår. Hur mycket är ett människoliv värt?

”Det är en fantastisk känsla att börja det nya året med en topplacering av det här slaget”, säger Sofie Sarenbrant. ”Framför allt bidrar det med motivation i arbetet med uppföljaren Parasiten.”

Själsfränden ligger dessutom på andra plats på Storytels årstopplista över de mest lyssnade böckerna, och hamnar på tredje plats på BookBeats lista. Därmed är det den enda titeln som innehar en topp 3-placering på samtliga årslistor.

Själsfränden är den tionde delen i serien om kriminalinspektör Emma Sköld. Boken är inläst av skådespelaren Katarina Ewerlöf, som är den näst mest lyssnade inläsaren på Nextorys årtopplista.

SOFIE SARENBRANT debuterade 2010 och vann det prestigefulla priset Årets deckarförfattare 2019, 2020 och 2022. Den fängslande och samhällsaktuella serien om kriminalinspektör Emma Sköld har rönt stora framgångar. Böckerna har sålt i över 5 miljoner exemplar i 15 länder. Sofie Sarenbrant har också vunnit Stora E-bokspriset tre gånger. Uppföljaren Parasiten släpps den 23 maj 2023.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Foto: Magnus Ragnvid
Foto: Magnus Ragnvid
Ladda ned bild
Foto: Magnus Ragnvid
Foto: Magnus Ragnvid
Ladda ned bild
Foto: Magnus Ragnvid
Foto: Magnus Ragnvid
Ladda ned bild
Omslag: Sanna Sporrong Uppläsare: Katarina Ewerlöf
Omslag: Sanna Sporrong Uppläsare: Katarina Ewerlöf
Ladda ned bild

Länkar

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Med hängivenhet till våra författare och engagemang för varje titel har Bookmark Förlag etablerat sig som ett av Sveriges ledande bokförlag. Vår ambition är att ge ut verkligt starka och unika titlar inom allt från skön- och facklitteratur till barnböcker.

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

”Din ekonomi” av Klas Eklund och Shoka Åhrman hjälper dig genom krisen med trygga investeringar17.1.2023 09:27:47 CET | Pressmeddelande

Mitt i lågkonjunktur och energipriskaos kommer Klas Eklund och Shoka Åhrman med boken ”Din ekonomi – så klarar du kriser och tryggar framtiden”. Genom att förklara hur privatekonomin hänger ihop med samhällsekonomin ger författarna råd om hur du bygger ekonomisk trygghet genom investeringar och hur du ska tänka kring exempelvis pension, lån och deklaration.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum