Patent- och registreringsverket

Skynda att fynda – en genomgång av ditt företags immateriella tillgångar

Dela

Visste du att du som företagare har möjlighet att få ersättning både för en professionell genomgång av ditt företags immateriella tillgångar och/eller registreringsavgiften för varumärke, design och patent? Nu öppnar möjligheten att ansöka om finansiering från SME Fund. Men glöm inte att det är först till kvarn som gäller.

Från och med nu och fram till den 16 december har små och medelstora företag möjlighet att söka bidrag från EUIPO:s SME Fund.
Rådgivare tittar på din affärsmodell, dina produkter eller tjänster och tillväxtplaner och hjälper dig att identifiera de viktigaste immateriella tillgångarna ur ett affärsperspektiv. Tjänsten kan hjälpa dig att bestämma vilka immateriella rättigheter du ska ansöka om och hur du ska utforma din strategi för immateriella tillgångar i framtiden.
Har du redan registrerat immateriella rättigheter får du råd i hur du kan utveckla din immaterialrättsportfölj.


- Den här genomgången av företagens tillgångar är jättebra. Företaget får en tydlig koppling mellan de viktigaste immateriella tillgångarna och hur de ska hanteras affärsmässigt, säger Anna Lundqvist, strategisk samordnare på Patent och Registreringsverket, PRV.


Mer information om hur du söker hittar du här: https://www.prv.se/sv/foretagare/sme-fund-eu-bidrag/

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Patent- och registreringsverket
Patent- och registreringsverket
Vallhallavägen 136
102 42 Stockholm

08-782 27 00http://www.prv.se

PRV (Patent- och registreringsverket) är myndigheten för immaterialrätt, såsom patent, varumärke, design och upphovsrätt, och arbetar med nya idéer i teknikens och utvecklingens framkant med syfte att stärka Sveriges tillväxt och konkurrenskraft.

Följ Patent- och registreringsverket

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Patent- och registreringsverket

Black Friday kan bli väldigt dyrt16.11.2021 08:00:00 CET | Pressmeddelande

Runt hälften av de som köper piratkopierade varor i Sverige gör det i tron att de köper äkta varor. Särskilt svår kan bedömningen vara på nätet och när köpen sker snabbt och impulsivt. Att köpa piratkopior innebär inte bara ekonomiska konsekvenser, utan medför ibland även risker för enskildas hälsa och säkerhet. Så här i samband med köpfesten Black Friday riskerar många konsumenter att drabbas hårt.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum