Bookmark Förlag

Sofie Sarenbrants Mytomanen är sommarens mest lyssnade ljudbok hos Storytel

Dela

I dag släppte Storytel sin lista över mest lyssnade ljudböcker i sommar. I topp låg Mytomanen av Sofie Sarenbrant.

Sofie Sarenbrants Mytomanen, den åttonde boken i serien om kriminalinspektören Emma Sköld, är den ljudbok på Storytel som användarna lyssnat mest på under sommaren.

"Vad roligt! Det är spännande att följa ljudbokens framfart och konstatera hur populärt det är att lyssna på böcker. Jag delar förstås glädjen med uppläsaren Katarina Ewerlöf, som har en stor del i framgången. Stort tack till alla som har lyssnat", säger Sofie Sarenbrant.

"Jag känner mig ärad och varm i hjärtat", kommenterar skådespelaren Katarina Ewerlöf, som dessutom är den inläsare som totalt sett har lyssnats mest på under sommaren.

"Jag är otroligt stolt, men så bra som Mytomanen har gått i sommar hade jag egentligen inte förväntat mig annat", säger Claes Ericson, förlagschef på Bookmark Förlag.

SOFIE SARENBRANT debuterade 2010 och vann det prestigefulla priset Årets deckarförfattare 2019. Hennes böcker har sålt i närmare 3 miljoner exemplar i 15 länder. Den fängslande och samhällsaktuella serien om kriminalinspektör Emma Sköld har rönt stora framgångar. Visning pågår blev Sveriges mest sålda deckarpocket 2015. Syndabocken var årets mest lyssnade ljudbok på Storytel 2018. Både Syndabocken och Skamvrån har vunnit Stora e-bokspriset. Mytomanen släpptes i maj 2020.

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Omslag: Maria Sundberg
Omslag: Maria Sundberg
Ladda ned bild
Foto: Thron Ullberg
Foto: Thron Ullberg
Ladda ned bild
Foto: Thron Ullberg
Foto: Thron Ullberg
Ladda ned bild

Länkar

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Förlaget för kräsna bokälskare.

BOOKMARK FÖRLAG ger ut unika och dramatiska titlar som är svåra att lägga ifrån sig, och har såväl svenska som utländska författarskap. Vi arbetar hårt för att nå ut med våra titlar och vi har haft förmånen att få fina mottaganden.

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum