Jernkontoret

Stålnytta i Jernkontorets julkalender

Dela

I årets julkalender kommer Jernkontoret att ställa frågor där svaren finns att hämta i informationskampanjen #stålnytta. Varje dag, från 1 december till 24 december, publiceras frågor på webbplatsen och bland de som skickar in svar, lottas små julklappar ut. Följ julkalendern på Jernkontorets webbplats eller Facebook.

Jernkontorets julkalender 2020: www.stålnytta.se
Jernkontorets julkalender 2020: www.stålnytta.se

Stålföretagen i Sverige tillverkar högt förädlade stålsorter och produkter. Svensk stålindustri ligger i framkant när det kommer till innovation och klimatsmart tillverkning och svenska stålprodukter efterfrågas över hela världen. När produkterna används bidrar de till en mer hållbar utveckling. Vi i branschen kallar det #stålnytta.

Julkalender om #stålnytta

Inför julen övergår informationskampanjen #stålnytta i en decemberupplaga. Varje dag, från 1 till 24 december, publiceras en fråga kopplad till stålnytta-kampanjen. Den som vill vara med och tävla fyller i rätt svar i den enkla enkäten intill frågan. Bland dem som tävlar lottas små julklappar ut.

– Vi har väldigt engagerade följare på sociala medier. Kan vi bidra till en lite ljusare, lite roligare och mer positiv decembermånad med en tävling, ja då gör vi gärna det. Om vi dessutom sprider kunskap och exempel på nytta som svenskt stål bidrar med, då är det en stor bonus, säger Maja Boström, kommunikationsdirektör på Jernkontoret.

De rätta svaren och vinnarna kommer att presenteras på Jernkontorets webbplats i början av 2021.

Läs mer om informationskampanjen #stålnytta och delta i decemberupplagan på www.stålnytta.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Jernkontorets julkalender 2020: www.stålnytta.se
Jernkontorets julkalender 2020: www.stålnytta.se
Ladda ned bild

Länkar

Om

Jernkontoret
Jernkontoret
Box 1721
111 87 Stockholm

https://www.jernkontoret.se

Om Jernkontoret

Jernkontoret är den svenska stålindustrins branschorganisation. Organisationen grundades 1747 och ägs sedan dess av de svenska stålföretagen. Jernkontoret företräder stålindustrin i frågor som berör handelspolitik, forskning och utbildning, standardisering, energi, miljö och hållbarhet samt transportfrågor. Jernkontoret leder den gemensamma nordiska stålforskningen. Dessutom utarbetar Jernkontoret branschstatistik och bedriver bergshistorisk forskning.

Hantering av personuppgifter

Du har rätt att när som helst avregistrera dig från våra utskick och/eller radera dina personuppgifter i våra register. Du kan läsa om dina rättigheter och om hur Jernkontoret hanterar dina personuppgifter på jernkontoret.se/dataskydd.

Följ Jernkontoret

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Jernkontoret

En stark forskningsproposition för både omställning och konkurrenskraft18.12.2020 06:30:00 CETPressmeddelande

Under torsdagen presenterade regeringen sin forsknings- och innovationsproposition för perioden 2021–2024. Utgångspunkten är att satsningarna ska ge förutsättningar för fler forskningsmiljöer av högsta kvalitet. Jernkontoret ser att propositionen är en tydlig satsning på forskning, omställning och konkurrenskraft. Bo-Erik Pers, vd på Jernkontoret, uppfattar att politiken har lyssnat på näringslivet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum