Expressen  Lifestyle

Storsatsning på livsstilsvideo från Expressen Lifestyle

Dela
Under hösten kommer samtliga magasinsajter inom Expressen Lifestyle att erbjuda videomaterial anpassat för respektive målgrupp.

- Att öka produktionen och utveckla produkterna i ett tätt samarbete med Expressens tv-verksamhet känns jättekul. Att skapa synergier och samarbeten mellan våra redaktioner är viktigt, säger Bella Levy, redaktionschef Lifestyle.
Mat, inredning, skönhet, mode, hälsa och relationer samt livsstil adderas till Expressen Lifestyles utbud av tv och video.
- Vi har genomgått en stor teknikomställning, men nu är vi äntligen redo att producera och exponera video till alla våra varumärken, säger Bella Levy, redaktionschef Lifestyle.

Med start i dagarna arbetar en grupp videoreportrar och redaktörer med att skapa relevant innehåll som publiken kommer kunna ta del av på Expressen Lifestyles olika plattformar.
En ny videospelare finns på plats och den är anpassad för att ge besökaren en bra upplevelse av både text, bild och video.
Expressen TV har sedan 2015 satsat på video och live-tv-produktion med ett stort fokus på breaking news och det senaste i nyhetsväg.
Tillskottet av Lifestyles innehåll med inriktning på livsstil och relationsämnen blir ett nästa steg för videosatsningen.
- Det känns helt rätt att utöka vårt redan starka utbud av nyheter, dokumentärer, nöje och sport med Lifestyle-material. Vi vet att många efterfrågar den här typen av videoberättande så jag är väldigt glad att vi framöver kommer kunna erbjuda det tillsammans med Lifestyle, säger Johan Eslander, chef Expressen TV.

Expressen Lifestyle är affärsområdet inom Bonnier News som organiserar kvällstidningen Expressen med editionerna GT och Kvällsposten samt 30 av Bonniers livsstilsmagasin.

Nyckelord

Kontakter

Bella Levy, Redaktionschef Lifestyle, bella.levy@expressen.se
Johan Eslander, Chef Expressen TV, johan.eslander@expressen.se

Om

Expressen  Lifestyle
Expressen Lifestyle
Gjörwellsgatan 30
105 16 Stockholm

08-738 30 00http://www.expressen.se

Expressen Lifestyle är ett mediebolag som har den unika kombinationen av en stark nyhetsverksamhet med en stor digital publik och ledande featureredaktioner med många välkända tidningsvarumärken.

Vår verksamhet omfattar kvällstidningen Expressen med editionerna GT och Kvällsposten samt Bonniers cirka 30 magasin inom Lifestylegruppen.  

Följ Expressen Lifestyle

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Expressen Lifestyle

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum