Svenska Friidrottsförbundet

Svensk Friidrott sänder live från Ståhls säsongsdebut i Sverige

Dela

På söndag lyfts tävlingsstoppet. Det uppmärksammar vi genom att sända ”Friidrottsstudion” på Svensk Friidrotts Facebook och Youtube – samt friidrott.se. 7 timmar högklassig friidrott från flera håll i Sverige väntar. Daniel Ståhl, Kim Amb och Fanny Roos är några av namnen.

Friidrottsstudion kommer sättas upp och utgå ifrån Södertälje och tävlingen Kringelkastet - med Daniel Ståhl, Simon Pettersson, Vanessa Kamga och Caisa-Marie Lindfors i diskus, Kim Amb och Sofi Flink i spjut, samt Wictor Petersson och Fanny Roos i kula.   
Startlistor Kringelkastet

Parallellt visar vi livebilder från en längd- och höjdtävling i Kil. Sofie Skoog, Ellen Ekholm och Melwin Lycke Holm är de kanske tre mest intressanta starterna. Vi kommer också kunna ge rapporter och rörliga bilder från andra intressanta tävlingar runtom i Sverige som arrangeras på söndagen: Khaddi Sagnia och flera andra kör sprint i Göteborg, en mångkampstävling avgörs i Ljungby och ytterligare en höjdtävling på Sollentunavallen.

Några hålltider att ha koll på:
10:30: Friidrottsstudion drar igång med 100m för kvinnor och män (Elin Östlund och Moa Hjelmer startar) i Södertälje
 11:15: 200m kvinnor och män (Moa Hjelmer och Elin Östlund startar)
 11:40: Slägga kvinnor
 11:45: Längd kvinnor och män (Kil)
 13:00: Höjd kvinnor och män (Kil)
 13:05: Kula kvinnor och män
 14:15: Spjut kvinnor och män
 15:55: Diskus kvinnor och män

Till Svensk Friidrotts Facebook
Till Svensk Friidrotts Youtube

Nyckelord

Kontakter

Om

Svenska Friidrottsförbundet
Svenska Friidrottsförbundet
Heliosgatan 3
SE-120 30 Stockholm

010-476 53 30http://www.friidrott.se

Svensk Friidrott uppgift är att främja, utveckla, organisera och administrera friidrotten i Sverige, samt att företräda den internationellt och ansvara för landslagets verksamhet. Förbundet bildades 1895 och är ett av Sverige största idrottsförbund med drygt 600 000 medlemmar, organiserade i knappt 1 000 föreningar. I tillägg deltar varje år över en halv miljon svenskar i motionslopp och nästan var fjärde vuxen svensk löptränar minst en gång i veckan. Svensk Friidrott står för en idrott som är för alla, där man agerar tillsammans. En idrott som är trovärdig och hälsosam, trygg och glädjefylld.

Följ Svenska Friidrottsförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Friidrottsförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum