PR & Beyond

”Tack för kaffet - Sista beställningen ”

Dela

Tack för kaffet!

Det var meningen att det skulle bli två spelningar i Borgholms Slottsruin sommaren 2017. Det blev sex kvällar och vi tyckte att det var vansinnigt roligt - både att träffa varandra och publiken och eftersom produktionen fanns, bandet ledigt och sommaren 2018 låg som en öppen famn så blev det en turné genom landet.

En kväll efter ett gig på den där turnén, minns att det var i Järvsö, satt vi och babblade och då var det någon som kom på att GES aldrig gjort någon föreställning inomhus.

Så där i julinatten, självklart på Lill-Babs altan, föddes idén till showen ”Stanna världen en stund”.

Tanken var att premiären skulle ske i Göteborg den 3 april 2020. Men ni vet hur det blev - världen stannade totalt och vi fick vänta ända till hösten 2021 innan vi kunde räkna in första låten.

När vi framåt årsskiftet dunkar händerna i kaklet på Cirkus i Stockholm har vi spelat föreställningen nästan 150 gånger och den 17 december gör vi det för allra sista gången. Innan dess ska vi ha klarat av en arenaturné i tretton svenska städer.

Höstens och vinterns spelningar kommer att bli de sista GES gör tillsammans. Vi har alla tre så många andra idéer och projekt som ligger och lockar och vill ju såklart hinna med så mycket som möjligt innan livet bonkar till den där stora gong-gongen.

Vi ses i höst!

Anders Glenmark
Thomas ”Orup” Eriksson
Niklas Strömstedt

AVSKEDSTURNÉN HÖSTEN 2022

3 sep Helsingborg Arena. PREMIÄR !
9 sep Örebro, Conventum Arena
10 sep Eskilstuna, STIGA Sports Arena
17 sep Gävle, Monitor ERP Arena
23 sep Göteborg, Scandinavium
1 okt Örnsköldsvik, Hägglunds Arena
8 okt Kristianstad Arena
15 okt Linköping, SAAB Arena
22 okt Lidköping, Sparbanken Lidköping Arena
29 okt Karlstad, Löfbergs Arena
5 nov Halmstad Arena
12 nov Jönköping, Husqvarna Garden
18 nov Malmö Arena

Följande datum spelas på Cirkus, Djurgården. 


2 dec kl. 20.30
3 dec kl. 15.00 
3 dec kl. 20.30
8 dec kl. 20.00
9 dec kl. 20.30
10 dec kl. 15.00
10 dec kl. 20.30
15 dec kl. 20.00
16 dec kl. 20.30
17 dec kl. 15.00
17 dec kl. 20.30. Grand final ! 

Biljetter finns att köpa via GES.se 

Showen presenteras av Krall Entertainment i samarbete med 2Entertain
Producent: Patrik Krall,
 patrik@krall.se

Vill du ha recensionsbiljett/fotopass till GES "Stanna Världen En Stund",  mer information eller komma i kontakt med 
Glenmark, Eriksson eller Strömstedt hör av er till oss.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Foto: Mattias Edwall
Foto: Mattias Edwall
Ladda ned bild
Foto Mattias Edwall
Foto Mattias Edwall
Ladda ned bild
Foto Mattias Edwall
Foto Mattias Edwall
Ladda ned bild
Foto Mattias Edwall
Foto Mattias Edwall
Ladda ned bild
Ladda ned bild

Länkar

Om

PR & Beyond
PR & Beyond
Blecktornsgärnd 1
11824 Stockholm

+46 70 7527605http://www.prbeyond.se

PR & Beyond är en kreativ kommunikationsbyrå är en kreativ byrå med fokus på musik, kultur och nöjesindustrin. Vi har en bred kunskap, stort engagemang och många års erfarenhet av PR och marknadsföring med landets idag ledande artister. 

Följ PR & Beyond

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR & Beyond

Pianisten och kompositören Jan Lundgren ger fyra stjärnspäckade föreställningar som gästas av Lill Lindfors, Nils Landgren, Pernilla August, Magnus Lindgren, Nina Persson, Georg Riedel samt Lisa Ekdahl och Jojje Wadenius28.9.2022 09:00:00 CEST | Pressmeddelande

Jan Lundgren är en av Europas främsta pianister och kompositörer och i höst intar han Maximteatern i Stockholm med konsertföreställningen "Två och en Steinway". I oktober och november gör Jan Lundgren fyra stjärnspäckade föreställningar som gästas av Lill Lindfors & Nils Landgren, Pernilla August & Magnus Lindgren, Nina Persson & Georg Riedel samt Lisa Ekdahl & Jojje Wadenius. Konsertföreställningen "Två och en Steinway" bygger på det klassiska musikprogrammet "Två och en flygel" som sändes på SVT i mitten av 70-talet ända fram till 90-talet och byggde på samtal och musik. – Det känns spännande att få möjligheten att ta upp en fortsättning på det legendariska programmet Två och en flygel som Bernt Egerbladh en gång skapade. Jag vill göra det på mitt sätt och det är fantastiskt roligt att dessutom få göra det på Maximteatern. Artisterna som gästar mig tillhör alla mina favoriter, så jag ser verkligen fram emot våra samtal och musicerande tillsammans, säger Jan Lundgren. Datum "Två och e

Laleh och Darin i ett unikt samarbete - Släpper singeln “Vi är på riktigt” 24.9.2022 10:16:41 CEST | Pressmeddelande

Äntligen ett samarbete mellan Laleh och Darin! Ett samarbete de som båda sett fram emot och pratat om i flera år, äntligen händer det! Med avstamp på Ullevi där Darin gästade Laleh i somras och sjöng Bara få va mig själv, tar dem nu steget till att tillsammans skriva och släppa låten ”Vi är på riktigt”. Låten som handlar om framtidstro och om att få uppleva livet och kärleken på riktigt släpps den 30 september.

Melanie Wehbe släpper debut-EP “Bloom” om att hitta sin inre styrka och att våga blomma ut släpps 16 september16.9.2022 09:23:33 CEST | Pressmeddelande

I våras startade Melanie Wehbes resa inför den kommande EPn “Bloom” med den befriande låten “Like I Do” och bara en månad senare släpptes vackra singeln “All The Rest”. Tillsammans med nästkommande låten “Bloom” som släpptes i augusti är det äntligen dags för hennes debut EP med samma namn att släppas den 16 september.

Maja Francis högaktuell - special guest till First Aid Kit, ny YouTube-serie och nominerad till Nordic Music Prize7.9.2022 09:04:44 CEST | Pressmeddelande

Det händer mycket kring sveriges bäst bevarade röst och artist Maja Francis som är aktuell som en en av artisterna i årets upplaga av TV4's “Så mycket bättre” under hösten. Nu är det också officiellt att hon är special guest på First Aid Kits arenaturné i Sverige och i Europa och i samband med det släpptes i veckan en exklusiv YouTube-video “Satin Bed Sessions”. Maja är också nominerad till årets Nordic Music Prize Award för albumet A Pink Soft Mess som går av stapeln under by:Larm i Oslo kommande vecka och inte nog med det, nu på torsdag den 8:e september släpps Maja's YouTube-serie som heter “Pink Soft Diaries”.

Gustaf & Viktor Norén släpper dubbelsingel "Dansen som aldrig tar slut” / "The River That Never Runs Dry"2.9.2022 09:18:10 CEST | Pressmeddelande

Under sommaren har Gustaf & Viktor turnerat runt om i Sverige, bara i år har de lockat över 40 000 besökare till sina konserter. Nyligen presenterades Viktor som ny medlem i Talangjuryn i TV4 och nyligen blev det också officiellt att Viktor spelar huvudrollen i musikalen HAIR på Göta Lejon i vår. Men redan nu kommer ny musik, när bröderna Norén på fredag den 2 september släpper den helt nya singeln “Dansen som aldrig tar slut” - en dubbelsingel som även kommer med en engelsk version med titeln “The River That Never Runs Dry”.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum