Moment Group

TESS MERKEL producerar höstens show på GOLDEN HITS!

Dela
GOLDEN HITS är sedan 1992 partypalatset i hjärtat av Stockholm city, utestället med dinnershow, karaoke, bar, restaurang och nattklubb.
Tess Merkel
Tess Merkel

 Golden Hits - part of Moment Group

Varje år i augusti är det premiär för en ny spektakulär show på Golden Hits som kan upplevas ända fram till följande sommar.

I år blir det stjärnproducenten Tess Merkel som kommer att skapa den nya showen "A blast from the past".

Så här beskriver Tess sin kommande showproduktion:

"A blast from the past" är precis vad du får uppleva på Golden Hits i höst. 

En nostalgitripp från stunderna vi minns. Från låtarna till trenderna. Buckle up! Din oas på Kungsgatan 29 bjuder på en resa som du sent ska glömma och får dig att aldrig vilja gå hem

 - Jag besökte Golden Hits för 30 år sedan. Ett par år senare producerade jag dinnershow-konceptet där och 1998 skapade jag bland anna tSchlagerbaren och ett Elvis nummer som finns kvar än i dag. Golden Hits är för mig massor av hårt arbete, skratt, minnen och fina relationer som jag har med mig än idag! säger Tess Merkel.

Tess Merkel är mest känd som en av sångarna i Alcazar. Hon är född och uppvuxen i Nyköping, har studerat på Balettakademin och på teaterskola samt var en av de första showartisterna på Wallmans Salonger redan 1991. Hon har även producerat flera shower för Wallmans och Golden Hits genom åren.

Cecilia Dahlbom, platschef på Golden Hits - Vi är oerhört glada och stolta över att Tess Merkel ska producera vår nästa show ”A blast from the past”. Tess är en fantastisk producent och det är väldigt inspirerande och roligt att få jobba tillsammans med henne.

För mer information om showen samt biljetter besök:

https://showtic.se/forestallningar/golden-hits-a-blast-from-the-past/

Golden Hits är inte bara känd för sin välbesökta nattklubb utan även för sin underhållning. Som namnet antyder så handlar allt om hits. Det finns tre dansgolv där husets DJ’s spelar allt från schlager till rock, Stockholms populäraste karaoke och två scener där gästerna kan uppleva Golden Hits fantastiska artister live. Kvällen bjuder på en kombination av mat och dryck tillsammans med hits och underhållning hela natten lång. På Golden Hits är det ”Fun Dining” och inte Fine Dining som gäller. Golden Hits serverar maten du gärna vill dela med dig av på̊ Instagram, samtidigt som du njuter av kockarnas uppfinningsrika och humoristiska meny.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Tess Merkel
Tess Merkel
Ladda ned bild

Länkar

Om

Moment Group
Moment Group
Trädgårdsgatan 2
411 08 Göteborg

070-181 59 71http://www.momentgroup.com/

Moment Group är en av de ledande aktörerna inom upplevelseindustrin i Skandinavien med en palett av starka varumärken. Koncernen är listad på Nasdaq Stockholm, Main Market, och omsätter knappt en miljard kronor. I de olika verksamheterna inom Moment Group skapas upplevelser för fler än 2 miljoner gäster varje år och verksamheterna inom Moment Group bedrivs i tre affärsområden med arenor och kontor i Göteborg, Stockholm, Köpenhamn, Oslo och Falkenberg.

Inom Moment Group återfinns följande bolag och varumärken: 2Entertain, Ballbreaker, Bermuda Deck Shuffle Club, China Teatern, Cirkusbygningen, Golden Hits, Hamburger Börs, Hansen, Intiman, Kungsportshuset, Lisebergsteatern, Minnesota Communication, Oscarsteatern, Showtic.se, Slice and serve, STAR Bowling, Tickster, Vallarnas friluftsteater, Wagners Bistro, Wallmans, Wallmans Group

 

Följ Moment Group

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Moment Group

Tidernas största hits från boyband-eran får nytt liv i showen “A show larger than life”17.5.2023 10:40:01 CEST | Pressmeddelande

I höst är det premiär för den storslagna showen A show larger than life, som tar avstamp i några utav tidernas största boybands. Det blir en kavalkad av oförglömliga hits från legendariska musikgrupper som Backstreet Boys, New Kids on The Block, Take That och Westlife, men i ett uppskruvat och förhöjt framförande. A show larger than life har premiär på Nya Hamburger Börs i Stockholm den 21 september 2023.

Björn Skifs tar sin succéshow ”En Värld Av Skifs” till Amiralen i Malmö hösten 2023 och Rondo i Göteborg våren 2024.16.5.2023 13:02:41 CEST | Pressmeddelande

Efter att ha spelat för utsålda hus under två säsonger i Stockholm, tar Björn Skifs sin succéshow ”En Värld Av Skifs” till både Malmö och Göteborg. Den 5 oktober blir det premiär på Amiralen och den 1 februari 2024 blir det premiär på Rondo. Det är dessutom första gången som Björn står på dessa båda klassiska krogshowscener.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum