Friends Agenda

Två nya vänner till Friends Agenda

Dela
Friends Agenda stärker laget med två nyrekryteringar. Marica Määttä kommer närmast från Stenbecks Stiftelse där hon varit programansvarig för stiftelsens partnerskap. Amir Zaino har lång erfarenhet från byråsidan och var tidigare partner på Friends Agenda. Han kommer senast från fyra år på StrandbergHaage.
Amir Zaino återvänder till Friends Agenda och samtidigt rekryteras Marica Määttä.
Amir Zaino återvänder till Friends Agenda och samtidigt rekryteras Marica Määttä.

– ­Det känns riktigt bra att vi lyckats locka dessa stjärnor! Marica har ett unikt driv och hennes bakgrund inom socialt entreprenörskap kommer att addera mycket värde till många av våra kunder. Amir har efter några år på en annan PR-byrå äntligen hittat tillbaka. Hans stora branscherfarenhet bidrar till både ökad bredd och spets, säger Sibel Wolff, VD på Friends Agenda.

Marica Määttä kommer att arbeta med flera av Friends Agendas nationella och internationella kunder som kommunikatör och projektledare.

– På Friends Agenda känner man sig välkommen från första stund man stiger in i lokalen. Jag ser fram emot att bidra med nya perspektiv och lära mig av kunniga och kloka kollegor, säger Marica Määttä.

Amir Zaino kliver in som senior konsult och kommer att arbeta med flera av byråns kunder.

– Det känns fantastiskt roligt att komma tillbaka till ett nytt, än bättre, Friends Agenda. De smarta och insiktsfulla diskussionerna finns kvar i byråns DNA medan nya drivna medarbetare kommit till sedan sist, säger Amir Zaino.

Friends Agendas arbetar sedan tidigare bland annat med LKAB, TikTok Sverige, Starstable och flertalet kommuner. Hösten kickas igång med nya kunder såsom Energimyndigheten, Evidia och Uppsala universitet.

Amir började på Friends Agenda den 15 augusti medan Marica anslöt den 22 augusti.

Kontakter

Bilder

Amir Zaino återvänder till Friends Agenda och samtidigt rekryteras Marica Määttä.
Amir Zaino återvänder till Friends Agenda och samtidigt rekryteras Marica Määttä.
Ladda ned bild

Om

Friends Agenda
Friends Agenda
Åsögatan 115
116 24 Stockholm

http://friendsagenda.se/

KRIS - FÖRÄNDRING - FÖRNYELSE

Friends Agenda är en PR- och kommunikationsbyrå som erbjuder rådgivning och rätt resurser för kommunikationsdriven verksamhetsutveckling.

Vi erbjuder partnerskap och effektivt stöd i kris, i förändringsarbete och skapar långsiktigt värde genom att öka förståelse, förtroende och på så sätt skapa nya möjligheter för dig som kund.

Följ Friends Agenda

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Friends Agenda

Trots mardrömsstart för ny vd - 2020 ett lärorikt och lönsamt år10.3.2021 12:17:37 CET | Nyheter

Strax efter att Sibel Wolff klivit på som ny vd för PR- och kommunikationsbyrån Friends Agenda i februari 2020 inledde pandemin sin förödande världsturné. – För mig som nytillträdd vd var det en mardrömsstart, säger Sibel Wolff. Covid-19 och pandemin har varit en tragisk hemsökelse för världen men krisen har samtidigt utvecklat oss till en bättre byrå, vilket nomineringen till Årets Byrå är en bekräftelse på.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum