Värmdö Kommun

Ulla Rådling ny näringslivschef i Värmdö

Dela

Kommunens nya näringslivschef blir Ulla Rådling. Ulla har arbetat som chef för arbetsmarknadsenheten i Värmdö sedan april 2021, och har även varit tillförordnad näringslivschef i Värmdö sedan mars 2022.

-       Jag är glad över att Värmdö kommun även fortsatt kommer att kunna ta del av det engagemang och den kunskap som Ulla besitter och är övertygad om att Ulla, tillsammans med medarbetare och kollegor, kommer att fortsätta driva Värmdö kommuns näringslivsarbete mot ett ännu bättre företagsklimat, säger Cecilia Lejon, kommundirektör.

Tidigare har Ulla bland annat varit VD och drivit eget företag inom executive search, rekrytering och bemanning. Närmast före Värmdö kommun har hon arbetat som chef inom Arbetsförmedlingen Region Stockholm.

-        Jag ser nu mycket fram emot att få fortsätta utvecklingen av Värmdös näringslivsarbete, säger Ulla.

-        Genom nära och lyhörd dialog skapar vi förutsättningar för att kunna bidra till lösningar på våra företags utmaningar, så säkerställer vi också en effektiv, relevant och rättssäker service, avslutar Ulla.

Kontakter

Bilder

Om

Värmdö Kommun
Värmdö Kommun
Skogsbovägen 9-11
134 81 Gustavsberg

Servicecenter: 08 - 570 470 00http://www.varmdo.se

Värmdö kommun - skärgårdens mötesplats

Värmdö, skärgårdens mötesplats. En unik natur med cirka 44 000 invånare och över 10 000 öar. Inom bara 30 minuter finns Stockholm med alla sina möjligheter. I Gustavsberg finns en lång tradition inom kultur, design och form. Här finns också välkända besöksmål som Sandhamn, Möja, Grinda, Bullerö och Svartsö. Välkommen till Värmdö, en plats för möten mellan människor.

 

 

Följ Värmdö Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Värmdö Kommun

Havsbandets mest svårtillgängliga pärlor synliggörs globalt via Google17.11.2022 08:38:07 CET | Pressmeddelande

Oavsett vart i världen någon befinner sig så börjar de allra flesta resor med en googling. I ett unikt samarbete mellan Stockholm Archipelago, Skärgårdsstiftelsen och Google synliggörs nu ytterskärgården i sin höstskrud genom en 360-gradersvy i tjänsten Street View. Enligt analysfirman WSP har en förlängning av säsongen potential att generera ytterligare 50 miljoner kronor i direkta intäkter och 45 nya jobbtillfällen i Stockholms skärgård.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum