Universal Robots

Universal Robots bjuder in till världens största virtuella mässa om kollaborativa robotar

Dela

Mässan WeAreCOBOTS vänder sig till alla med intresse för de senaste trenderna inom automation och bjuder på expertsamtal, utställningar och demonstrationer av en rad produktnyheter. Värd för expon är den världsledande cobottillverkaren Universal Robots. Välkomna den 16–18 juni 2020 – det är gratis!

När den traditionella mässverksamheten i Europa stänger ner bryter danska Universal Robots ny mark med WeAreCOBOTS, världens största virtuella mässa om kollaborativ automation. 

WeAreCOBOTS vänder sig alla branscher och alla företagsstorlekar i hela Europa. Under tre dagar, 16–18 juni kl 10–16, är mässdeltagarna välkomna att flanera bland virtuella utställningsbås, lyssna på och deltaga i inspirerande samtal med ledande cobotexperter och lära sig mer om de många fördelarna med samarbetande robotar.

I april höll Universal Robot en liknande virtuell expo i Tyskland, den första i sitt slag. Nu tar man med sig erfarenheterna därifrån men skalar upp rejält. WeAreCOBOTS kommer att hållas över hela Europa på engelska, tyska, franska, spanska och italienska parallellt, med fler än trettio virtuella utställningsbås och femtio föreläsningar av en rad experter inom robotik. 

– WeAreCOBOTS är en fantastisk möjlighet att lära sig mer om de senaste automationstrenderna och potentialen i sin egen bransch och det egna företaget. Inte minst kan man få kunskaper om hur automatisering kan hjälpa till med de utmaningar många företag står inför just nu, säger Jürgen von Hollen, vd på Universal Robots.

Fullspäckad agenda i dagarna tre – detta innehåller WeAreCobots 

  • 50 online-föreläsningar med ledande robotexperter och ämnen som ”Senaste trenderna inom automation”, ”Möjligheterna med UR+” (Universal Robots omfattande nätverk med certifierade applikationer och produkter utvecklade av branschledande företag) och ”Så får du mest ut av din UR-cobot från Universal Robots Academy”.
  • Live-demonstrationer av innovativa cobotapplikationer inom exempelvis paketering och palletering, slipning och polering, maskinbetjäning och skruvdragning. Allt finns tillgängligt på engelska, tyska, franska, spanska och italienska. Fler än 30 virtuella utställningsbås där besökarna kan prata direkt med UR-experter och partners inom UR+. Passa på att fråga vad UR-cobotar skulle kunna göra för just din verksamhet! 
  • Möjlighet att vara med i live-demonstrationer av UR-cobotar och applikationer. 

Låter detta spännande? Anmäl dig här. Det är gratis att deltaga! 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Om Universal Robots

  • Universal Robots grundades 2005. Idén var att göra robotteknologi tillgänglig för alla genom att utveckla små, användarvänliga, prisvärda, flexibla industrirobotar som är säkra att arbeta med. Sedan den första samarbetsroboten (cobot) lanserades 2008 har företaget växt betydligt och UR-cobotar säljs nu över hela världen.

  • Företaget, som är en del av Teradyne Inc., har sitt huvudkontor i Odense, Danmark, och har dotterbolag och regionkontor i USA, Tyskland, Frankrike, Spanien, Italien, Tjeckien, Polen, Ungern, Rumänien, Ryssland, Turkiet, Kina, Indien, Singapore, Japan, Sydkorea, Taiwan och Mexiko.

  • År 2019 hade Universal Robots en omsättning på 248 miljoner USD.

  • Mer information finns på universal-robots.com/se

  • Bloggen med insikter, kunskap och tips kring automation finns på https://blog.universal-robots.com/se

Följ Universal Robots

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Universal Robots

Robotar hjälper Lundaföretag klara konkurrens från Kina23.11.2020 14:48:39 CETPressmeddelande

På Ideon i Lund står två robotar från Universal Robots och ritar cirklar och streck på stora bildskärmar. Varje millimeter av företaget FlatFrogs digitala whiteboards kvalitetstestas, och robotarnas insats är ovärderlig för att Lundaföretaget ska hålla kvaliteten uppe och klara konkurrensen med framför allt Kina. Läs det senaste inlägget på UR-bloggen och lär om hur svenska företag automatiserar.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum