Tekniska verken i Linköping

Utomhusbelysning inspekteras nattetid

Dela

Natten till fredagen den 6 september påbörjar Tekniska verken en inspektion av utomhusbelysningen i Linköping, arbetet görs nattetid för att vara så resurseffektivt som möjligt.

Inspektionen av belysning görs varje år i syfte att hitta trasiga lampor. Nytt för i år är att arbetet sker nattetid då lamporna ändå är tända, vilket är resurseffektivare än att tända upp lyktstolparna på dagen. Arbetet går dessutom mycket snabbare när det görs på natten eftersom det är lättare att se vilka lampor som lyser, eller inte lyser, i mörkret.

- Totalt ska 43 000 lampor inspekteras innan höstmörkret faller, så att vi hinner laga eventuell trasig belysning. Jag vill också passa på att slå ett slag för vår app "Felanmälan belysning", där Linköpingsborna själva kan rapportera om de ser trasig gatubelysning, och tillsammans med oss göra vår stad ljus och trygg, säger Christian Andersson, produktansvarig på Tekniska verken. 

För mer information kontakta gärna:
Christian Andersson, Produktansvarig Belysning, Tekniska verken i Linköping
013-20 83 31
christian.andersson@tekniskaverken.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Tekniska verken i Linköping
Tekniska verken i Linköping
Box 1500
581 15 Linköping

013 - 20 80 00https://www.tekniskaverken.se/

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg. Välkommen att läsa mer på tekniskaverken.se 

Tekniska verken i Linköping AB (publ) Box 1500 581 15 Linköping Besöksadress: Brogatan 1 Presskontakt: 013-20 91 40 Växel: 013-20 80 00

Följ Tekniska verken i Linköping

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Tekniska verken i Linköping

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum