Vänsterpartiet Skåne

Välkommen till en politisk helkväll med samtal och musik med Vänsterpartiet Skåne och Lund!

Dela

Det går bra nu! Det vill vi fira tillsammans med lundaborna och har därför bjudit in bland andra Mikael Wiehe, Nina Björk och Jonas Sjöstedt för samtal och underhållning. Välkomna till Mejeriet 19.00 måndag 3/8!

I en tid då det politiska klimatet hårdnar och fokus snarare ligger på repressiva åtgärder istället för satsningar och samhällsutveckling behöver vi påminna varandra om ett par saker. Dels att opinionen är på väg åt rätt håll men också om att vi lever i ett rikt land med stora resurser. 

Momodou Malcolm Jallow, riksdagsledamot:

- Politik är för oss en vilja att förändra. Att minska klyftorna, öka jämlikheten och en hållbar stad där alla har makt över sitt eget liv och möjlighet att påverka vårt gemensamma samhälle. Med Vänsterpartiet vet du vad du får, vi hycklar inte. Vi är en del av en större rörelse för ett mer solidariskt Sverige.  Vi står för vad vi tycker och vänder inte kappan efter vinden. Tillsammans kan vi skapa en rättvis, jämlik och hållbar framtid.

Hanna Gunnarsson, riksdagskandidat från Lund, tillägger: 

- Vi har stort stöd i Lund! Vi har varit på gymnasieskolorna och utanför universitetslokalerna, och väldigt många stödjer vår politik om jämlikhet. Kom och hjälp oss nå ännu fler!

Båda två och många fler av våra representanter kommer att finnas på plats under kvällen för att svara på frågor, umgås och tillsammans samla kraft inför valrörelsens sista vecka.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Vänsterpartiet Skåne
Vänsterpartiet Skåne
Nobelvägen 51a
214 33 Malmö

040-19 27 87http://vskane.se/

Jämlika samhällen är en förutsättning för alla människors frihet. Det är när vi tillsammans ser till att välfärden och samhället ställer upp för oss alla och envar som vår individuella frihet växer. Inom sjukvården innebär det drift i egen regi för att säkra en jämlik tillgång till god vård. Bäst vård får man om patienternas behov får styra och låter skattepengarna finansiera verksamheten istället för att gå till vinster för välfärdföretagen. Sänkta avgifter för biljetter till ett modernt järnvägsnät, ett utbyggt nät av stadsbussar och regionala busslinjer som binder ihop hela regionen är Vänsterpartiets vision. Fri kollektivtrafik är framtiden!

Vänsterpartiet vill bygga ett Skåne för alla – inte bara för de rikaste.

Följ Vänsterpartiet Skåne

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Vänsterpartiet Skåne

Vänsterpartiet Skåne ansluter sig till Ett jämställt Skåne8.11.2018 11:29Pressmeddelande

Ett av de svenska jämställdhetspolitiska målen är att kvinnor och män ska ha samma makt att forma samhället och sina egna liv: kvinnor och män ska ha samma rätt och möjlighet att vara aktiva medborgare och att forma villkoren för beslutsfattande. Strategin Ett Jämställt Skåne utgör Länsstyrelsens och KFSK:s plattform för att arbeta för jämställdhet inom Skåne län. Nu ansluter sig Vänsterpartiet i Skåne.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum