Moelven

Vera Flatebø blir ny divisionschef i Moelven

Dela

Moelven har anställt Vera Flatebø som ny divisionschef för de Moelven bolag som är verksamma inom limträ, byggmoduler och kontorsinredningar.

Vera Flatebø, ny divisionschef för divisionen Byggsystem. Foto: Hydal
Vera Flatebø, ny divisionschef för divisionen Byggsystem. Foto: Hydal

44-åringen bor på Vestre Toten i Norge och är för närvarande vd för Hydal Aluminium Profiler AS på Raufoss. Hon kommer ingå i koncernledningen och kommer från och med 1 september att ta över divisionen Byggsystem i Moelven.

- Vi ser fram emot att få Vera Flatebø till Moelven. Hon har bred erfarenhet från industriell verksamhet och har varit toppchef i en bransch som kännetecknas av snabb utveckling och med höga krav på leveranser. Det är erfarenheter som passar väl in hos våra kompetenta bolag inom divisionen, säger Morten Kristiansen, koncernchef för Moelven Industrier.

Flatebø har varit en del av Hydals ledningsgrupp sedan 2010 och har sedan 2016 även haft rollen som vd. Innan dess arbetade hon i IDT och Nammo Raufoss. Hon har examen i maskinteknik och har vidareutbildat sig inom Human Resource Management, arbetsrätt och ekonomi.

- Jag ser verkligen fram emot att kunna bidra till att göra skillnad i Moelven och förväntar mig både utmanande och lärorika arbetsuppgifter. Liksom många andra är jag fascinerad av signaturbyggnaderna och konstruktionerna som Moelven varit med och bidragit till, och det blir spännande att arbeta nära de bolag som skapar dessa byggnader och lösningar, säger Flatebø.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Vera Flatebø, ny divisionschef för divisionen Byggsystem. Foto: Hydal
Vera Flatebø, ny divisionschef för divisionen Byggsystem. Foto: Hydal
Ladda ned bild

Om

Moelven
Moelven
Industrivegen 2
N-2390 Moelv, Norge

+47 914 348 803https://www.moelven.com/se

Moelven Industrier ASA är en skandinavisk industrikoncern som tillverkar byggvaror och system för byggbranschen. Koncernen omsätter ca. NOK 11 miljarder årligen, och har ca. 3200 anställda som varje dag arbetar för att ge människor goda rum. Moelvens 33 produktionsbolag är fördelade på 41 produktionsplatser i Norge och Sverige, och är uppdelat i tre divisioner: Timber, Wood och Byggsystem.

Följ Moelven

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Moelven

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum