Ving Sverige AB

Vings nyhet Casa Cook Chania är en design-oas för familjer

Dela

Vings trendiga bohemchica koncept Casa Cook har tagit designvärlden med storm och de två första vuxenhotellen på Kos och Rhodos har synts frekvent i internationella medier och Instagram-flöden. Till sommaren öppnar Ving sitt första Casa Cook-hotell för barnfamiljer, denna gång på Kreta.

Det bohemchica konceptet Casa Cook utökas med sitt första familjehotell. Fotograf Georg Roske
Det bohemchica konceptet Casa Cook utökas med sitt första familjehotell. Fotograf Georg Roske

Barnfamiljer som söker en harmonisk och läcker oas för barfotaliv lär trivas på bohemchica Casa Cook Chania på Kreta. Hotellet ligger direkt på stranden cirka tre kilometer från  Chania stad.

Liksom de tidigare Casa Cook-hotellen utmärker sig även Casa Cook Chania med modern, trendig och stilren design som smälter in i omgivningen. Här blandas både betong, trä och kretensisk sten i kombination med noga utvalda inredningsdetaljer.

- Den urbana stilen och den moderna designen i kombination med det bohemchica konceptet och den lokala anknytningen har verkligen blivit en succé och lockat en ny publik till våra tidigare Casa Cook. Vi är glada att nu kunna välkomna familjer. Hotellets barnkoncept har en modern pedagogisk inriktning där man möjliggör för barn att utforska livet på Casa Cook Chania på ett kreativt sätt. I barnklubben kan de måla, delta i enklare matlagningskurser, bada i barnpoolen eller ta en tupplur i de uppsatta tipi-tälten, säger Charlotte Hallencreutz, kommunikatör Ving.

Vid poolområdet kan hela familjen njuta av kvalitetstid tillsammans, separat barnpool finns. Flera av hotellrummen har även privat eller delad pool. Huvudpoolen ligger i direkt anslutning till hotellets à la carte-restaurang och bar. Här kan man koppla av i en tropisk loungemiljö och njuta av Medelhavskökets läckerheter. Hotellet har även en beach club vid havet.

Precis som föregångarna kan Casa Cook Chania även erbjuda en konceptbutik där designintresserade gäster kan botanisera bland noga utvalda inredningsdetaljer, kläder och accessoarer. Föredrar man hellre att koppla av med en välgörande behandling erbjuds massage utomhus i nomadinspirerade tält. Gäster kan även boka träning med en personlig tränare eller delta i yoga-klasser. Casa Cook Chania kommer även att erbjuda spännande utflykter i närområdet och hotellpersonalen delar dessutom gärna med sig av sina egna rekommendationer om man vill uppleva lokalbornas Kreta.

Casa Cook Chania är just nu under uppförande och öppnar till sommaren 2019. Det första rummet står nu klart och nytagna högupplösta bilder finns i bildarkivet.

Prisexempel: Avresa 6 juni, 2019 från Stockholm Arlanda med boende på Casa Cook Chania i familjerum juniorsvit med poolaccess. Från 29 900 kr inkl frukostbuffé.

Läs mer om hotellet 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Det bohemchica konceptet Casa Cook utökas med sitt första familjehotell. Fotograf Georg Roske
Det bohemchica konceptet Casa Cook utökas med sitt första familjehotell. Fotograf Georg Roske
Ladda ned bild
Ladda ned bild
Ladda ned bild

Om

Ving Sverige AB
Ving Sverige AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till knappt 400 resmål i cirka 60 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon och i utvalda resebyråer över hela landet.

Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB och har cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

 

Följ Ving Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ving Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum