Zimpler

Zimpler knäcker koden tillsammans med Primer

Dela

Det snabbväxande fintech-bolaget Zimpler teamar nu upp med Primer, världens första end-to-end automations-plattform för betalningar. Partnerskapet ger Primers återförsäljare och kunder inom olika industrier och segment omedelbar tillgång till Zimplers lösningar för konto-till-konto (A2A)-betalningar utan att de behöver implementera någon separat kod.

Samarbetet innebär flera fördelar för återförsäljare som vill integrera betalningslösningar i sina plattformar samt för slutanvändare; detta då både Primers och Zimplers primära fokus ligger på att erbjuda en enhetlig användarupplevelse och förenkla komplexa betalningar. Återförsäljare behöver endast integrera Primers lösning en gång och kan sedan lägga till Zimpler i sina betalningsflöden på några minuter.

De lösningar från Zimpler som är tillgängliga via Primer inkluderar direkta inbetalningar (Pay-ins) samt ytterligare B2B-produkter. Integrationen kommer att vara tillgänglig på samtliga marknader där Zimpler är verksamt inklusive Sverige, Norge, Finland, Nederländerna, Tyskland och Estland.

- Jag är väldigt glad över vårt partnerskap med Primer. Zimpler handlar om enkelhet och genom det här samarbetet kommer vi nu att kunna göra det möjligt för återförsäljare att integrera våra lösningar på ett ännu smidigare sätt - utan att de behöver inplementera någon separat kod. Vi har en gemensam vision när det gäller att skapa nästa generations betalningsteknik och jag ser fram emot ett partnerskap som utvecklas i takt med att vi utökar vårt produktutbud och expanderar till nya marknader, säger Catrine Rhenberg, Head of Partnerships på Zimpler.

- Konto-till-konto-betalningar ger goda möjligheter att ökad konvertering samtidigt som de förbättrar betalningsupplevelsen för kunden. Genom att erbjuda A2A-betalningar på samtliga marknader där Zimpler är verksamma, ger vi Primers återförsäljare ännu fler sätt att skapa positiva köp- och betalningsupplevelser för sina kunder, säger João Vidigal, EMEA Partnerships Manager på Primer.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Catrine Rhenberg, Head of Partnerships, Zimpler
Catrine Rhenberg, Head of Partnerships, Zimpler
Ladda ned bild

Om

Zimpler
Döbelnsgatan 12
11358 Stockholm

http://www.zimpler.com

Om Zimpler:
Zimpler är ett svenskt fintech-företag som erbjuder enklare och säkrare transaktioner - utan behov av kort. Zimpler är specialiserat på betalningar från konto till konto och är används av konsumenter och handlare runt om i Europa för effektiva betalningar såväl som utbetalningar. Genom snabb expandering till nya nyckelmarknader är vårt uppdrag att zimplifiera betalningstransaktioner för alla. För mer information, se www.zimpler.com

 

Följ Zimpler

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Zimpler

Zimpler lanserar betalningslösning i Brasilien16.11.2022 15:05:00 CET | Pressmeddelande

Svenska fintech-bolaget Zimpler expanderar till Latinamerika och öppnar huvudkontor i fintech-hubben São Paulo. En undersökning* visar att misslyckade onlineköp kostade e-handlare i Brasilien närmare 2,5 miljarder kronor under första halvåret av 2022, något som Zimpler nu planerar att komma till bukt med. Möjligheten att förenkla och utveckla onlineköp gör Latinamerika till en het marknad för ny betalteknik.

Katarina Bonde ny styrelseordförande för Zimpler1.9.2022 13:40:00 CEST | Pressmeddelande

Styrelseproffset och företagsledaren Katarina Bonde har utsetts till ny styrelseordförande för fintech-bolaget Zimpler. Katarina tar över efter Peo Nilsson som kommer att sitta kvar i styrelsen som ledamot. Katarinas fokus kommer främst att ligga på att fortsätta växa och expandera bolaget till nya segment och marknader. Förutom Katarina Bonde förstärks Zimpler även med Nicolas Köllerstedt som går in i rollen som Chief Growth Officer.