Halebop vinner nöjdast kunder för sjätte året i rad

Dela
För sjätte året i rad – och tolfte gången på fjorton år – rankas Halebop högst i Svenskt kvalitetsindex (SKI) årliga undersökning av kundnöjdheten hos Sveriges mobiloperatörer.

Sedan mätningarna startade 1996 är Halebop den operatör som fått topplaceringen flest gånger och nu står det klart att man ännu ett år lyckats leverera nytta och kvalitet till kunder.

– Vi har genom åren vunnit många priser, men ingenting går upp mot SKI-vinsten. Att få ett kvitto av våra kunder att dom uppskattar det arbete vi lägger ner är det finaste priset man kan få. Att gå till jobbet med Sveriges nöjdaste kunder i ryggen gör det så mycket enklare att kliva ur sängen en ruggig oktobermorgon, säger Johanna Sahlman, Head of Halebop.

För att hålla en hög nivå över tid fokuserar Halebop på tre saker. En riktigt bra kundsupport, marknadsföring som inkluderar befintliga kunder och en kultur där alla tar ansvar för att lösa problem som uppstår.

– Vi jobbar stenhårt för att kundupplevelsen ska vara så bra som möjligt i alla led och vi har interna system för hur alla på Halebop, inte bara supporten, får reda på vad kunderna upplever som bekymmersamt men också vad som fungerar riktigt bra. Det gör att vi alltid har kundens perspektiv med oss i vårt arbete och innebär att vi har en djup förståelse för våra kunders vardag i relation till oss, fortsätter Johanna Sahlman.

SKI-vinsten kommer firas tillsammans med kunderna genom överraskningar som kommer att presenteras på sajten och appen under närmsta veckan.

– Nu ska vi fira detta ihop med våra kunder och ha en riktig dundervecka. Sedan är det tillbaka till in i verkstan och fortsätta utveckla kreativa kampanjer, bra support och schyssta erbjudanden så vi får fira detta även nästa år, avslutar Johanna Sahlman.

Nyckelord

Kontakter

För mer information, kontakta gärna:
Maria Hazard, presskontakt Halebop, maria.hazard@obeyapr.se, 070-335 90 70

Bilder

Ladda ned bild
Johanna Sahlman, Head of Halebop.
Johanna Sahlman, Head of Halebop.
Ladda ned bild

Länkar

Om

Halebop
Halebop
Stjärntorget 1
16979 Solna

http://www.halebop.se

Halebop är ett varumärke inom TeliaCompany. Vi är en av de största mobiloperatörerna på Svenska marknaden och använder Telias nät för våra tjänster.

 

Följ Halebop

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Halebop

Halebop och Samsung Nordics bjuder in till kryptisk tävling – knäck koden och vinn mobil18.1.2024 15:02:48 CET | Pressmeddelande

There is a new Samsung in town. Den 17 januari släpptes den nya Samsung Galaxy S24-trion för världen att se första gången. I helgen lanserar Halebop, tillsammans med Samsung Nordics, en tävling där svenskarna kan vinna nya Samsung Galaxy S24 Ultra genom att knäcka koden. Tävlingen går live fredag den 19 januari kl. 12.00 på halebop.se/unlock och i Mall of Scandinavia.

Varannan person stör sig på telefonsamtalen i det offentliga rummet19.10.2023 07:03:00 CEST | Pressmeddelande

Trängsel, förseningar och inte minst högljudda telefonsamtal i kollektivtrafiken är vardag för många. Samtalsrapporten, framtagen av Halebop, har tittat närmre på svenskarnas mobilvanor och hittat att drygt varannan person stör sig på telefonsamtal i det offentliga rummet. Detta samtidigt som samma rapport visar att telefonsamtalet har positiva effekter på människans välmående.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye