Halebop och Samsung Nordics bjuder in till kryptisk tävling – knäck koden och vinn mobil

Dela

There is a new Samsung in town. Den 17 januari släpptes den nya Samsung Galaxy S24-trion för världen att se första gången. I helgen lanserar Halebop, tillsammans med Samsung Nordics, en tävling där svenskarna kan vinna nya Samsung Galaxy S24 Ultra genom att knäcka koden. Tävlingen går live fredag den 19 januari kl. 12.00 på halebop.se/unlock och i Mall of Scandinavia.

För andra året i rad tar Halebop och Samsung Nordics vara på unboxing-trenden i en ny tappning.  Unboxing är ett väletablerat koncept på sociala medier, som grundar sig i uppackningen av främst nya techprodukter, som filmas och laddas upp på sociala medier. Den här gången bygger tävlingen på en låst telefon som allmänheten bjuds in att försöka knäcka koden till, genom kuriga ledtrådar. De två som gör det först vinner den nya Samsung Galaxy S24 Ultra. 

– Vi på Halebop gillar att ta klassiska format och göra det till något nytt och kreativt. Den här gången tar vi fenomenet unboxing och klurar vi till det ordentligt med unlock to unbox, där man verkligen kommer att behöva aktivera hjärnkontoret. Vi ser fram emot att se hur ledtrådarna kommer att lösas och att två personer ska knäcka koderna och vinna nya Samsung, säger Emma Craig, Head of Halebop.

Den 19 januari drar tävlingen i gång på en fysisk skärm i Mall of Scandinavia och på halebop.se/unlock. Halebop kommer att släppa ledtrådar under helgen för att hjälpa de tävlande att knäcka koden. Ledtrådarna släpps på Halebops Instagram-konto med några timmars mellanrum, med start på fredag 19 januari 12.00.

–  Vi tycker att det är kul att Halebop tar Samsungs unboxing till nästa nivå. Jag kommer att följa tävlingen med stort intresse och hoppas att någon lycklig lyckas knäcka den kluriga koden, säger Oscar Nöjd, Head of Sales Innovation Mobile på Samsung Electronics Nordic.

Kontakter

Halebop är ett varumärke inom TeliaCompany. Vi är en av de största mobiloperatörerna på Svenska marknaden och använder Telias nät för våra tjänster.

Följ Halebop

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Halebop

Varannan person stör sig på telefonsamtalen i det offentliga rummet19.10.2023 07:03:00 CEST | Pressmeddelande

Trängsel, förseningar och inte minst högljudda telefonsamtal i kollektivtrafiken är vardag för många. Samtalsrapporten, framtagen av Halebop, har tittat närmre på svenskarnas mobilvanor och hittat att drygt varannan person stör sig på telefonsamtal i det offentliga rummet. Detta samtidigt som samma rapport visar att telefonsamtalet har positiva effekter på människans välmående.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye