Halebop

Ultimat lyxigt vintermys i Halebops senaste deal

Dela
Nu släpper Halebop vinterns mysigaste deal – ”The Cocooning Pack”. Allt du behöver för kalla vinterkvällar. Släppet innehåller en handvävd & ekologisk ullfilt designad av Alexander Stutterheim, glaskonst tillika rökelsehållare av Erika Kristofersson Bredberg, lyxig grandoftande rökelse och ekologiskt julkaffe med smak av kardemumma: allt till ett värde av 9 500 kr. Dealen släpps den 15 december på halebop.se.
The Cocooning Pack med Halebop.
The Cocooning Pack med Halebop.

– Vi har teamat upp med toppskiktet av designers, kreatörer, doft- och smakspecialister för att skapa det ultimata vintermyset. ”The Cocooning Pack” är maxad med precis allt du behöver för en kall vinter och kommer få dig att längta till soffan och hemmakvällen. Sätt en reminder så du inte missar dealen, vi gissar att det kommer sälja slut snabbt, uppmanar Nicklas Stuxgren, Head of Halebop.

Det är de tio snabbaste kunderna som köper en Samsung Galaxy Z Flip 3 Halebop 15 GB som får produkterna på köpet. Det limiterade droppet består av en handvävd och ekologisk ullfilt designad av Alexander Stutterheim, handblåst glaskonst tillika rökelsehållare designad och tillverkad av Erika Kristofersson Bredberg, ett paket lyxig och grandoftande rökelse från Muro Scents Co, och ekologiskt julkaffe med smak av kardemumma från Kersh Kaffe. 

Alexander Stutterheim är skaparen bakom det välkända varumärket Stutterheim som nu satsar för fullt på eget varumärke där exklusiva stickade produkter står i fokus. Erika Kristofersson Bredberg är den framgångsrika konstnären bakom studion Glasbolaget som skapar handblåst och unik glaskonst. Muro Scents Co är företaget som genom klassiskt hantverk och tidlös design skapar naturliga dofter som förstärker ens omgivning. Kersh Kaffe är det lokala mikrorosteriet från Gustavsberg i Stockholm som med stor kärlek för råvaran och passion för hantverket skapar kaffe av högsta kvalitet. 

”The Cocooning Pack” släpps i ett fåtal exemplar den 15 december på www.halebop.se.  

Nyckelord

Kontakter

För mer information, kontakta gärna:


Maria Hazard, presskontakt Halebop, maria.hazard@obeyapr.se, 070-335 90 70

Bilder

The Cocooning Pack med Halebop.
The Cocooning Pack med Halebop.
Ladda ned bild
Glaskonst, tillika rökelsehållare, från Erika Kristofersson Bredberg.
Glaskonst, tillika rökelsehållare, från Erika Kristofersson Bredberg.
Ladda ned bild
Ekologiskt julkaffe från Kersh Kaffe.
Ekologiskt julkaffe från Kersh Kaffe.
Ladda ned bild
Grandoftande rökelse från Muro Scents Co.
Grandoftande rökelse från Muro Scents Co.
Ladda ned bild
Handvävd ullfilt designat av Alexander Stutterheim.
Handvävd ullfilt designat av Alexander Stutterheim.
Ladda ned bild

Länkar

Om

Halebop
Halebop
Stjärntorget 1
16979 Solna

http://www.halebop.se

Halebop är ett varumärke inom TeliaCompany. Vi är en av de största mobiloperatörerna på Svenska marknaden och använder Telias nät för våra tjänster.

 

Följ Halebop

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Halebop

Halebop och Samsung Nordics bjuder in till kryptisk tävling – knäck koden och vinn mobil18.1.2024 15:02:48 CET | Pressmeddelande

There is a new Samsung in town. Den 17 januari släpptes den nya Samsung Galaxy S24-trion för världen att se första gången. I helgen lanserar Halebop, tillsammans med Samsung Nordics, en tävling där svenskarna kan vinna nya Samsung Galaxy S24 Ultra genom att knäcka koden. Tävlingen går live fredag den 19 januari kl. 12.00 på halebop.se/unlock och i Mall of Scandinavia.

Varannan person stör sig på telefonsamtalen i det offentliga rummet19.10.2023 07:03:00 CEST | Pressmeddelande

Trängsel, förseningar och inte minst högljudda telefonsamtal i kollektivtrafiken är vardag för många. Samtalsrapporten, framtagen av Halebop, har tittat närmre på svenskarnas mobilvanor och hittat att drygt varannan person stör sig på telefonsamtal i det offentliga rummet. Detta samtidigt som samma rapport visar att telefonsamtalet har positiva effekter på människans välmående.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye