Stockholms studentbostäder, SSSB

Mattias Carrass tillträder som vd för Stockholms studentbostäder

Dela
På måndagen tillträder Mattias Carrass som vd för Stockholms studentbostäder. "Att få bidra till att utveckla Stockholm som studentstad är ett otroligt viktigt och inspirerande uppdrag", säger Mattias.

Mattias Carrass har tidigare varit projekt- och teknikchef hos Stockholms studentbostäder och kommer närmast från rollen som bygglovschef i Stockholms stad.

– Jag är mycket stolt och glad att återvända till Stockholms studentbostäder för att tillträda uppdraget som verkställande direktör. Stockholms studentbostäder är ett välskött bostadsföretag som har ett viktigt syfte: att skapa attraktiva hem och miljöer för dagens och morgondagens studenter. Jag ser fram emot att tillsammans med styrelsen och medarbetarna fortsätta vidareutveckla företaget, säger Mattias.

Stockholms studentbostäder är Sveriges största studentbostadsföretag med över 8000 bostäder över hela Stockholm och har som mål att utveckla beståndet de kommande åren.

 – Stockholms studentbostäder har en ambitiös affärsplan som vi ska förverkliga. Planen omfattar till exempel att byggstarta en nybyggnation per år, löpande förädling av fastigheter, utveckla attraktiva miljöer och trygghetssatsningar. Men vi står inför en framtid som idag delvis är oviss, med krig, räntehöjningar och en ökad inflation. Detta är något vi följer och analyserar för att se hur vi kan bemöta omvärldsförändringarna på bästa sätt, säger Mattias.

Stockholm har idag stor brist på studentbostäder och kön till stadens studentbostäder är lång.

– Jag tycker studenter skapar en härlig dynamik i staden med liv och glädje. Att Stockholm kan vara en stad som personer från hela världen söker sig till för att skapa sin framtid är också viktigt för Stockholms framtida utveckling och tillväxt, säger Mattias.

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Stockholms studentbostäder, SSSB
Stockholms studentbostäder, SSSB
Körsbärsvägen 2
114 23 Stockholm

https://www.sssb.se/

Stockholms studentbostäder har funnits i över 60 år och är störst på studentbostäder i Sverige med över 8000 bostäder i sitt bestånd. Företaget förvaltar, förmedlar och bygger studentbostäder.

Stockholms studentbostäder erbjuder allt ifrån korridorsrum till ettor och familjelägenheter över hela Stockholm.

Företaget drivs i stiftelseform av ägaren och grundaren Stockholms studenters centralorganisation.

Följ Stockholms studentbostäder, SSSB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms studentbostäder, SSSB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye