Länstrafiken Örebro

Katalysatorstölden hos Transdev kan påverka Serviceresor i Örebro Län

Dela
Under lördagen den 3 augusti stals katalysatorer från 11 minibussar från företaget Transdev Mälardalen. Transdev Mälardalen är ett av de trafikföretag som kör Serviceresor åt Länstrafiken.
Minibuss från Serviceresor
Minibuss från Serviceresor

- Tyvärr kan det ta tid att få fram nya katalysatorer till minibussarna. Transdev jobbar på att så snabbt som möjligt få fram nya katalysatorer eller få tag på ersättningsfordon. Tyvärr har liknande stölder inträffat på andra håll i landet vilket gör att behovet av katalysatorer är stort och det är också svårt att låna in ersättningsfordon säger Staffan Juliusson, Enhetschef på Serviceresor.

I nästa vecka börjar höstterminen i länets skolor vilket innebär att antalet resor med Serviceresor ökar drastiskt.

Bristen på minibussarna kan innebära längre väntetider för våra kunder och vi uppmanar våra kunder att undvika resor på morgonen och eftermiddag då väldigt många skall till skola och arbete, res gärna med oss mellan kl 10:00 – 14:00 eller efter kl 16:00

Serviceresor är ett samlingsnamn för olika resor som helt eller delvis betalas av samhället, till exempel färdtjänst, sjukresa eller skolskjuts. Serviceresor är ett komplement till den linjelagda kollektivtrafiken.

Kontakter

Bilder

Minibuss från Serviceresor
Minibuss från Serviceresor
Ladda ned bild

Om

Länstrafiken Örebro
Länstrafiken Örebro
Eklundavägen 1
701 16 Örebro

http://www.lanstrafiken.se

Länstrafiken är en del av Region Örebro län som ansvarar för kollektivtrafiken i Örebro län. Länstrafiken vill förenkla vardagen för människor och bidra till minskad klimatbelastning.

Följ Länstrafiken Örebro

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Länstrafiken Örebro

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye