Halebop

Halebop utmanar med Mystery Box

Dela
Vågar du köpa Halebops gåtfulla Mystery Box? Nu utmanar Halebop sina kunder att för-köpa höstens hemligaste drop! Från och med idag, den 26 september kl. 09.00 kommer det gå att beställa Mystery Boxen på halebop.se.

Trots beställning redan den 26 september kommer den nyfikne få vänta till mitten av oktober. Då levereras boxen till de modiga själar som vågar sig på denna dare. Det finns endast ett begränsat antal Mystery Boxar så det är först till kvarn som gäller.

– Vi vet redan att vi har Sveriges nöjdaste kunder. Med den här utmaningen tänkte vi ta reda på om de även är Sveriges modigaste. Förhoppningsvis väcker Mystery Boxen intresse och nyfikenhet. Vi får väl se vilka som vågar klicka hem detta mystiska och inte minst maxade mysterium, säger Sophie Lokko, marknadschef på Halebop.

Mystery Boxen hittar den nyfikne på halebop.se och leveransen sker på ett exklusivt sätt efter kundens önskemål i mitten av oktober, beroende på var kunden befinner sig. Halebop vill inte ge några detaljer kring innehållet i boxen men säger att det rör sig om något riktigt stort.

– Jag kan inte säga mer än att det rör sig om något riktigt stort och vi på Halebop är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en sån här deal, avslutar Sophie Lokko.

För mer information, kontakta gärna:

Maria Hazard, vd Obeya, maria.hazard@obeyapr.se, 070-355 90 70

Kontakter

För mer information, kontakta gärna:


Maria Hazard, vd Obeya, maria.hazard@obeyapr.se, 070-355 90 70

Bilder

Om

Halebop
Halebop
Stjärntorget 1
16979 Solna

http://www.halebop.se

Halebop är ett varumärke inom TeliaCompany. Vi är en av de största mobiloperatörerna på Svenska marknaden och använder Telias nät för våra tjänster.

 

Följ Halebop

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Halebop

Halebop och Samsung Nordics bjuder in till kryptisk tävling – knäck koden och vinn mobil18.1.2024 15:02:48 CET | Pressmeddelande

There is a new Samsung in town. Den 17 januari släpptes den nya Samsung Galaxy S24-trion för världen att se första gången. I helgen lanserar Halebop, tillsammans med Samsung Nordics, en tävling där svenskarna kan vinna nya Samsung Galaxy S24 Ultra genom att knäcka koden. Tävlingen går live fredag den 19 januari kl. 12.00 på halebop.se/unlock och i Mall of Scandinavia.

Varannan person stör sig på telefonsamtalen i det offentliga rummet19.10.2023 07:03:00 CEST | Pressmeddelande

Trängsel, förseningar och inte minst högljudda telefonsamtal i kollektivtrafiken är vardag för många. Samtalsrapporten, framtagen av Halebop, har tittat närmre på svenskarnas mobilvanor och hittat att drygt varannan person stör sig på telefonsamtal i det offentliga rummet. Detta samtidigt som samma rapport visar att telefonsamtalet har positiva effekter på människans välmående.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye