Spanska Turistbyrån

Pressresor med Spanska Turistbyrån!

Dela
Tillsammans med La Palmas och Valencias turistråd har vi nöjet att bjuda in till två olika pressresor i Spanien under november 2022.
La Palma. Foto: Shutterstock
La Palma. Foto: Shutterstock

Den första resan äger rum den 21 till 24 november och går till La Palma för att upptäcka en av de mindre kända öarna av Kanarieöarna! Här kan du njuta av vandring och upptäcka den fantastiska naturen såväl som de kulturella aspekterna av ön. Utforska också dess vulkaniska landskap och smaka på den utsökta gastronomin. 

City of Arts and Sciences i Valencia. Foto: iStockCity of Arts and Sciences i Valencia. Foto: iStock

Den andra resan går till medelhavsstaden Valencia den 28 november till den 1 december. Under vistelsen kommer du att förstå varför Valencia för andra året i rad har ansetts vara den lyckligaste staden i världen att bo i! 

I resorna ingår flygbiljetter mellan Sverige och La Palma/Valencia, alla hotellnätter samt måltider och aktiviteter. För att veta mer i detalj om de preliminära programmen för de två resorna, vänligen se bifogade dokument nedan.

Vi hoppas att du finner resorna intressanta och har möjlighet att delta i en av dem.

Vänligen skicka din intresseanmälan via e-post till estocolmo@tourspain.es genom att fylla i ansökningsformuläret på engelska, se bifogat dokument nedan

Vi behöver ha din anmälan senast torsdagen den 27 oktober. Observera att antalet platser är begränsat. 

Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Läs mer om Spanien: Spain.info.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

La Palma. Foto: Shutterstock
La Palma. Foto: Shutterstock
Ladda ned bild

Dokument

Om

Spanska Turistbyrån
Spanska Turistbyrån
Nybrokajen 3
111 48 Stockholm

http://www.spain.info/en/

Turespaña – Spaniens Institut för Turism är ett organ som fått i uppdrag av den spanska staten att marknadsföra Spanien som en turistdestination. Turespaña bedriver sin verksamhet genom ett nätverk av 33 strategiskt placerade turistbyråer runt om i världen som interagerar lokalt med resebranschens olika aktörer, opinionsbildare och resenärer.     

Spanska Turistbyrån i Stockholm, som är Turespañas kontor i Sverige, har till uppgift att bistå den  spanska turismsektorn genom marknadsföring av Spanien med hjälp av olika arrangemang som riktas till så väl verksamma inom resesektorn (presentationer, workshops, vidareutbildningar för agenter, deltagande i mässor mm) som till allmänheten (reklamkampanjer, aktiviteter i sociala medier och event), och genom analys och marknadsrapporter. För att stärka och positionera Spanien som resmål arbetar Spanska Turistbyrån även aktivt inom kommunikation och PR.

Läs mer om Spanien på spain.info och vår tidning på svenska upptackspanien.com.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye