Stockholms studentbostäder, SSSB

Eric Hansson till Stockholms studentbostäder – klar som ny förvaltningschef

Dela
Stockholms studentbostäder förstärker organisationen med Eric Hansson som tillträder tjänsten som förvaltningschef 1 februari. Eric har över tio års erfarenhet av olika chefsroller hos Akelius och Heimstaden.

– Rekryteringen av Eric Hansson är strategisk och helt rätt för oss. Eric har utmärkta ledaregenskaper och en bred erfarenhet från fastighetsbranschen. Han har också en affärsmässighet som kommer att bidra starkt till att göra oss ännu vassare, säger Mattias Carrass, vd på Stockholms studentbostäder.

Eric har en mastersexamen inom samhällsbyggnad från Kungliga tekniska högskolan och en lång karriär inom Akelius bakom sig. Eric kommer senast från Heimstaden, som nyligen köpte Akelius svenska fastighetsportfölj, där han hade rollen som regionchef för Stockholm.

– Stockholms studentbostäder har ett starkt och välrenommerat varumärke och jag har länge varit intresserad av stiftelsens arbete. Det är ett mycket inspirerande och viktigt uppdrag att skapa långsiktiga och attraktiva boendemiljöer för Stockholms studenter. Jag ser fram emot att vi tillsammans fortsätter utveckla förvaltningsaffären och ser möjligheter i såväl stort som smått, säger Eric.

Stockholms studentbostäder är Sveriges största studentbostadsföretag och i rollen som förvaltningschef kommer Eric arbeta med att utveckla det befintliga beståndet på över 8300 bostäder. I de långsiktiga planerna för företaget finns både nyproduktion och förädling. Rollen som förvaltningschef är en del av ledningsgruppen.

– Fastighetsbranschen är inne i en utmanande period men vi står fortsatt starka. Vi vill fortsätta medverka till att utveckla Stockholm till en attraktiv studentstad och rekryteringen av Eric ger oss ännu bättre förutsättningar till det, säger Mattias.

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Stockholms studentbostäder, SSSB
Stockholms studentbostäder, SSSB
Körsbärsvägen 2
114 23 Stockholm

https://www.sssb.se/

Stockholms studentbostäder har funnits i över 60 år och är störst på studentbostäder i Sverige med över 8000 bostäder i sitt bestånd. Företaget förvaltar, förmedlar och bygger studentbostäder.

Stockholms studentbostäder erbjuder allt ifrån korridorsrum till ettor och familjelägenheter över hela Stockholm.

Företaget drivs i stiftelseform av ägaren och grundaren Stockholms studenters centralorganisation.

Följ Stockholms studentbostäder, SSSB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms studentbostäder, SSSB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye