Stångåstaden

Stångåstaden söker 60 sommarjobbare

Dela
Tillsammans med våra skötselentreprenörer söker Stångåstaden ungdomar i Linköping som vill sommarjobba. Jobben som för de flesta är ett första steg in i arbetslivet kan sökas av unga i åldern 17–19 år. Ansökan är öppen till och med 12 mars.

Det är ett sextiotal tjänster som ska tillsättas och de ungdomar som erbjuds sommarjobb kommer arbeta minst fyra veckor tillsammans med Stångåstadens entreprenörer inom inre och yttre skötsel. De får jobba med att hålla rent och snyggt i trappuppgångar och tvättstugor eller sköta om utomhusmiljöerna i Stångåstadens bostadsområden.

-          Att erbjuda unga en möjlighet till sommarjobb är en del i Stångåstadens arbete med social hållbarhet. Ett sommarjobb kan ge så mycket. En lön att spendera eller spara, nya erfarenheter och kanske det viktigaste av allt: nätverk och viktiga relationer att ta med sig vidare in i yrkeslivet, säger Jenny Ahlbert HR-utvecklare på Stångåstaden.

Ansökan görs digitalt via Stångåstadens webbplats. Där kan den sökande själv välja om hen vill presentera sig med text eller med kortare filmklipp. Ansökan är öppen under perioden 27 februari – 12 mars.

Mer information finns på webben stangastaden.se/sommarjobb

Förutom att rekrytera sommarjobbare så anställer Stångåstaden även ett antal unga vuxna i rollen som semestervikarie.

Vid frågor, vänligen kontakta:
Jenny Ahlbert, HR-projektledare för årets sommarjobb telefon 013-20 85 73

Bilder

Om

Stångåstaden
Stångåstaden
Box 3300
580 03 Linköping

013-20 85 00http://www.stangastaden.se

Stångåstaden är det största bostadsbolaget i Linköping och ägs av Linköpings kommun. Vi äger och förvaltar cirka 18 000 lägenheter, 4 100 av dem är studentbostäder och förvaltas av dotterbolaget Studentbostäder i Linköping AB. Dessutom har vi cirka 40 byggnader med kulturhistoriskt värde som förvaltas av dotterbolaget Kulturfastigheter. 

Följ Stångåstaden

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stångåstaden

Byggkris i Sverige. Vad kan vi göra?27.2.2024 11:43:33 CET | Blogginlägg

Förutsättningarna för bostadsbyggande har på kort tid helt förändrats. Nästan alla drar i handbromsen just nu vilket leder till en överhängande risk för att vi får en förvärrad bostadsbrist i många städer om några år. Stångåstaden är ett av de bostadsbolag som lyckats hålla igång en hög produktionstakt. Det kan vi göra tack vare stark finansiell ställning, låg belåning och att vi verkar i en stark kommun. Men vi och alla andra städer behöver reformer och bättre förutsättningar för att vi ska klara av både bostadsförsörjning och nödvändiga renoveringar de kommande åren.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye