Plexian

Plexian rekryterar säljare från Twilio

Dela
Det Malmöbaserade fintech-bolaget Plexian rekryterar Sarah-Louise Fristedt till att arbeta med bolagets sälj- och affärsutveckling. Sarah-Louise kommer senast från Twilio där hon arbetade med försäljning på den internationella marknaden samt ansvarade för företagets A2P-partnerrelationer.
Sarah-Louise Fristedt
Sarah-Louise Fristedt

Plexian befinner sig i en kommersiell fas med fokus på sälj och ökad tillväxt. Bolaget har under den senaste tiden dragit ner på sin burnrate och allokerar nu om kostnader från teknikutveckling till försäljning och affärsutveckling. Rekryteringen av Sarah-Louise Fristedt är ett steg för bolaget att ta ytterligare marknadsandelar och expandera företagets sälj- och affärsutvecklingsfunktion. 

-  Plexian är en oerhört spännande aktör inom lojalitetssegmentet med en enorm tillväxtpotential. Jag ser fram emot att få vara en del av den resa som bolaget står inför och skapa mervärde för företag och deras medlemmar, både i Sverige och internationellt, säger Sarah-Louise Fristedt.

Plexian lanserade nyligen en uppdaterad version av den egenutvecklade plattformen Edge 2.0 och även en patenterad digital valuta, PlexChain; två produkter som de ser stor efterfrågan på och intresse för från marknaden. Under 2023 är bolagets planer att fortsätta generera tillväxt och ingå nya kundavtal. I dagsläget är Plexian i dialog med 12 potentiella partners och kunder angående avtal.

- Då vi har fullt fokus på sälj och kundbearbetning är vi mycket glada över att få välkomna Sarah-Louise till Plexian. Hon är en vass säljare som har stor erfarenhet av mjukvaruutveckling och scale-ups såväl som från bankvärlden som är ett av de segment vi kommer att satsa på framöver, säger Fredrik Knutsson, vice VD på Plexian.

Denna information är sådan som Plexian AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 27 mars 2023 08.15 CEST.

Nyckelord

Kontakter

Fredrik Knutsson, vice VD Plexian
E: fredrik.knutsson@plexian.se
T: +46 (0) 760 00 56 23


Lovisa Fredriksson, presskontakt
E: lovisa@plexian.se
T: +46 (0) 734 33 31 10

Bilder

Sarah-Louise Fristedt
Sarah-Louise Fristedt
Ladda ned bild
Fredrik Knutsson, vice VD Plexian
Fredrik Knutsson, vice VD Plexian
Ladda ned bild

Länkar

Om

Plexian
Gustav Adolfs Torg 8B
211 39 Malmö

http://www.plexian.se

Plexian är ett fintech-bolag som grundades 2017 och som verkar inom segmentet försäljningsdrivande lojalitetslösningar med kunden i fokus. Affärsmodellen bygger på att konvertera redan existerande medlemmar hos B2B partners med stora medlemsdatabaser, till användare av den egenutvecklade plattformen Edge. Medlemmen får tillgång till unika datadrivna erbjudanden baserat på köpmönster och Plexians partner kan skapa en ökad förståelse för sin kund baserat på analyser som grundar sig på kundernas transaktioner och aktiviteter på Edge. För mer information, se www.plexian.se.

Följ Plexian

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Plexian

Plexian och Norberg & Partner Sustainable Group förlänger och utökar sitt samarbete14.9.2023 09:40:52 CEST | Pressmeddelande

Plexian, leverantör av datadrivna lojalitetslösningar, och investeringsbolaget Norberg & Partner Sustainable Group förlänger och utökar sitt samarbete inför avslut av lockup-avtal. Norberg & Partner Sustainable Group, som med 15,7 procent av aktierna är Plexians största ägare, har för avsikt att vara en långsiktig partner och ser även goda möjligheter till synergier gällande Plexians produkter med sina portföljbolag.

Plexian förbereder för internationell expansion4.8.2023 11:12:26 CEST | Pressmeddelande

Malmöbaserade Plexian, leverantör av datadrivna lojalitetslösningar, märker ett allt större intresse för bolagets skalbara produkter och lösningar och förbereder nu för en internationell lansering. Fokus ligger i första hand på köp- och shoppingcentrum där man ser en stor möjlighet att med bland annat verktyget EDGE Publish ge handlare möjlighet till ökad merförsäljning och mer återkommande kunder.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum