Plexian

Plexian förstärker säljavdelningen – rekryterar säljare från Benify

Dela
Malmöbaserade företaget Plexian, leverantör av datadrivna lojalitetslösningar, förstärker sin säljavdelning ytterligare och rekryterar Hanna Sandh Siwerman till att arbeta med bolagets sälj- och affärsutveckling. Hanna kommer senast från en tjänst som Head of SME Sales för Malmö och Göteborg på prisbelönade SaaS-bolaget Benify.
Hanna Sandh Siwerman
Hanna Sandh Siwerman

-  Vi är oerhört glada över att få välkomna Hanna till Plexian. Då vi har fullt fokus på sälj och affärsutveckling är vi övertygade om att Hannas kompetens och erfarenhet, inte minst inom SaaS-miljön och erbjudandepositionering, kommer att spela stor roll för vår framtida tillväxt, säger Fredrik Knutsson, vice VD på Plexian.

Under de senaste månaderna har Plexian varit i dialog med ett flertal potentiella kunder och samarbetspartners. När företagets säljfunktion nu förstärks ytterligare är förhoppningen att fortsätta bredda portfolion och ta fler marknadsandelar.

-  Försäljning och att skapa långsiktiga relationer med kunder är det jag brinner för. Plexian är i början av en spännande resa, inte olika den Benify gjort, med fantastiska möjligheter och spännande produkter i sin portfölj. Det känns helt enkelt som en perfekt match, och jag är väldigt glad över att få vara med om att göra Plexian till ett välkänt namn inom branschen, säger Hanna Sandh Siwerman.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Hanna Sandh Siwerman
Hanna Sandh Siwerman
Ladda ned bild
Fredrik Knutsson, vice VD Plexian
Fredrik Knutsson, vice VD Plexian
Ladda ned bild

Länkar

Om

Plexian
Gustav Adolfs Torg 8B
211 39 Malmö

http://www.plexian.se

Om Plexian
Plexian grundades 2017 i Malmö och verkar inom segmentet försäljningsdrivande lojalitetslösningar med kunden i fokus. Genom den egenutvecklade plattformen EDGE skapas unika datadrivna erbjudanden baserat på AI, tidigare transaktioner och köpmönster. Två av funktionerna i EDGE är den digitala valutan PlexChain och verktyget EDGE Publish. Sedan 2021 är Plexian börsnoterat på Nasdaq First North. För mer information, se www.plexian.se.

Följ Plexian

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Plexian

Plexian ingår avtal med Aktiegirot gällande digital valuta5.10.2023 08:41:35 CEST | Pressmeddelande

Plexian, leverantör av datadrivna lojalitetslösningar, och Aktiegirot AB, en del av Norberg & Partner Sustainable Group, ingår nu avtal gällande Plexians patenterade digitala valuta, PlexChain. Avtalet kommer att göra det möjligt för Aktiegirot att hantera större volymer transaktioner och även öka kundvärdet genom ett effektivare och snabbare system för bland annat insättning och uttag.

Plexian och Norberg & Partner Sustainable Group förlänger och utökar sitt samarbete14.9.2023 09:40:52 CEST | Pressmeddelande

Plexian, leverantör av datadrivna lojalitetslösningar, och investeringsbolaget Norberg & Partner Sustainable Group förlänger och utökar sitt samarbete inför avslut av lockup-avtal. Norberg & Partner Sustainable Group, som med 15,7 procent av aktierna är Plexians största ägare, har för avsikt att vara en långsiktig partner och ser även goda möjligheter till synergier gällande Plexians produkter med sina portföljbolag.

Plexian förbereder för internationell expansion4.8.2023 11:12:26 CEST | Pressmeddelande

Malmöbaserade Plexian, leverantör av datadrivna lojalitetslösningar, märker ett allt större intresse för bolagets skalbara produkter och lösningar och förbereder nu för en internationell lansering. Fokus ligger i första hand på köp- och shoppingcentrum där man ser en stor möjlighet att med bland annat verktyget EDGE Publish ge handlare möjlighet till ökad merförsäljning och mer återkommande kunder.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye