Plexian

Plexian säkerställer minst 12 månaders finansiering genom förlikning

Dela
Det Malmöbaserade företaget Plexian som levererar datadrivna lojalitetslösningar har uppnått en överenskommelse med Norberg & Partner Sustainable Group. Förlikningen på totalt tio miljoner kronor innebär att Plexian har säkrat kapital för minst 12 månader framöver vilket gör att de kan lägga fullt fokus på försäljning och tillväxt.
Johan Möllerström, VD Plexian
Johan Möllerström, VD Plexian

Under de senaste månaderna har Plexian gjort flera framsteg och är i dagsläget i dialog med flertalet partners angående samarbete och avtal:

- Vi har arbetat hårt med att städa bolaget på kostnader, har lagt om fokus på försäljning och är aktiva på marknaden på ett helt annat sätt än tidigare. Att lösa tvisten med Norberg & Partner betyder oerhört mycket och var för mig den sista pusselbiten. Med den på plats kan vi lägga 100% fokus på att bygga Plexian som företag och varumärke och generera tillväxt. Norberg & Partner är en viktig ägare för framtiden vilket Plexians tidigare ledning inte förstod, säger Johan Möllerström, VD på Plexian.

Norberg & Partner Sustainable Group, som med totalt 15,7 procent av aktierna blir största ägare i Plexian, betonar att de ser Plexian som ett intressant bolag och att det är något som stärkts ytterligare i takt med utvecklingen de senaste månaderna:

- Vi gick in som delägare och investerare i Plexian då vi såg ett mycket intressant bolag med en enorm potential. Det har inte förändrats, snarare tvärtom med tanke på den utveckling och de framsteg bolaget har presenterat under den senaste tiden. Vi tror mycket på Plexian som bolag och är glada över att ha uppnått en förlikning i godo, säger Jerry Rodin, VD på Norberg & Partner Sustainable Group.

Nyckelord

Kontakter

För mer information:
Johan Möllerström, VD Plexian
T: +46 (0) 768 86 81 78
E: johan.mollerstrom@plexian.se


Lovisa Fredriksson, presskontakt
T: +46 (0) 734 33 31 10
E: lovisa@plexian.se

Bilder

Johan Möllerström, VD Plexian
Johan Möllerström, VD Plexian
Ladda ned bild

Länkar

Om

Plexian
Gustav Adolfs Torg 8B
211 39 Malmö

http://www.plexian.se

Plexian grundades 2017 i Malmö och verkar inom segmentet försäljningsdrivande lojalitetslösningar med kunden i fokus. Genom den egenutvecklade plattformen EDGE skapas unika datadrivna erbjudanden baserat på AI, tidigare transaktioner och köpmönster. Två av funktionerna i EDGE är den digitala valutan PlexChain och verktyget EDGE Publish. Sedan 2021 är Plexian börsnoterat på Nasdaq First North. För mer information, se www.plexian.se.

Följ Plexian

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Plexian

Plexian ingår avtal med Aktiegirot gällande digital valuta5.10.2023 08:41:35 CEST | Pressmeddelande

Plexian, leverantör av datadrivna lojalitetslösningar, och Aktiegirot AB, en del av Norberg & Partner Sustainable Group, ingår nu avtal gällande Plexians patenterade digitala valuta, PlexChain. Avtalet kommer att göra det möjligt för Aktiegirot att hantera större volymer transaktioner och även öka kundvärdet genom ett effektivare och snabbare system för bland annat insättning och uttag.

Plexian och Norberg & Partner Sustainable Group förlänger och utökar sitt samarbete14.9.2023 09:40:52 CEST | Pressmeddelande

Plexian, leverantör av datadrivna lojalitetslösningar, och investeringsbolaget Norberg & Partner Sustainable Group förlänger och utökar sitt samarbete inför avslut av lockup-avtal. Norberg & Partner Sustainable Group, som med 15,7 procent av aktierna är Plexians största ägare, har för avsikt att vara en långsiktig partner och ser även goda möjligheter till synergier gällande Plexians produkter med sina portföljbolag.

Plexian förbereder för internationell expansion4.8.2023 11:12:26 CEST | Pressmeddelande

Malmöbaserade Plexian, leverantör av datadrivna lojalitetslösningar, märker ett allt större intresse för bolagets skalbara produkter och lösningar och förbereder nu för en internationell lansering. Fokus ligger i första hand på köp- och shoppingcentrum där man ser en stor möjlighet att med bland annat verktyget EDGE Publish ge handlare möjlighet till ökad merförsäljning och mer återkommande kunder.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye