Nya ledamöter till TechSveriges styrelse

Dela
Vid årsmötet den 11 maj valdes två nya ledamöter in i TechSveriges styrelse. De nya ledamöterna är Linus Wallin, vd på Atea Sverige och Lars Kry, vd på Nexer.

 Vi är glada över att få välkomna Linus Wallin och Lars Kry in i styrelsen. Jag är övertygad om att de, med sina erfarenheter och tillsammans med övriga ledamöter, kommer att bidra starkt till TechSveriges och branschens fortsatta utveckling och arbete med att skapa bästa förutsättningar för en världsledande techsektor i Sverige, säger Åsa Zetterberg, förbundsdirektör på TechSverige.

TechSveriges styrelse väljs årligen vid årsmötet. Det är valberedningen som lägger fram förslag till ledamöter, vilka medlemmarna sedan röstar om. Styrelsen ska bestå av en särskilt vald ordförande och därutöver minst 10 och högst 20 ledamöter. TechSveriges förbundsdirektör ingår alltid i styrelsen.

– TechSverige spelar en viktig roll i att forma framtiden för branschen och jag är tacksam för förtroendet som valberedningen har gett mig. Jag ser fram emot att tillsammans med styrelsen driva våra gemensamma frågor för att främja både den svenska techbranschen och samhället i stort, säger Linus Wallin, vd på Atea Sverige.

 Det är med stor stolthet och förväntan som jag går in i TechSveriges styrelse. Jag har personligen ett stort engagemang i de frågor som TechSverige driver kring utbildning, mångfald och jämställdhet men även det ansvar som det innebär att bygga framtidens samhälle med teknik som möjliggörare. Tech är vår tids stora paradigmskifte och vi är mitt i en spännande tid med fantastiska möjligheter där jag hoppas kunna vara med och bidra till en positiv och hållbar samhällsutveckling, säger Lars Kry, vd på Nexer.


Den nya styrelsen:
Per Wallentin, Knowit, ordförande
Carl-Johan Hamilton, Ants
Sofia Gerstenfeld, Visma Enterprise
Anders Olsson, Telia Sverige
Vahid Zohali, IBM Sverige
Bjarte Bugge, Usify
Yashar Moradbakhti, Lingio
Sara Murby Forste, Orange Business
Lars Kry, Nexer
Linus Wallin, Atea Sverige
Jenny Lindqvist, Ericsson
Bjørn Ivar Moen, Telenor Sverige
Charlotte Eriksson, Softronic
Tomas Frimmel, Microsoft
Åsa Zetterberg, TechSverige 

Kontakter

Bilder

Om

TechSverige
TechSverige
Sturegatan 11
102 04 Stockholm

08-7626900https://www.techsverige.se/

TechSverige är en medlemsorganisation för alla företag inom techsektorn. Tillsammans med våra medlemmar driver och utvecklar vi marknaden för tech.

Vi är idag cirka 1 400 medlemsföretag som tillsammans har närmare 100 000 medarbetare och är ett av nio samverkande förbund inom Almega.

Följ TechSverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från TechSverige

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye