Distriktstandvården

Distriktstandvården öppnar klinik i Barkarby

Dela
Distriktstandvården meddelar idag att företaget öppnar en ny klinik i Barkarby, Järfälla. Kliniken kommer att ligga i det nyöppnade Bas Barkarby och blir ett tillskott av det utbud av vård och hälsa som idag finns i huset. Kliniken ligger strategiskt i det växande Barkarby, precis intill E18, pendeltåg och den kommande tunnelbanestationen.

”Det ska verkligen bli roligt att få välkomna patienterna till vår nya klinik i Bas Barkarby! Vi har sedan tidigare närvaro i Järfälla med en klinik i Kallhäll, och det känns både viktigt och kul att nu även utöka med en klinik i Barkarby” – säger Christer Shipley, regionchef, Distriktstandvården.

Den nya kliniken kommer att vara på 400 kvm, ha nio behandlingsrum och öppnar under hösten 2023. Kliniken kommer att erbjuda allmän-, akut och estetisk tandvård för vuxna och barn. Distriktstandvården är i en expansionsfas och kommer att öppna fler kliniker under 2023. Utöver kliniken i Barkarby har Distriktstandvården över 30 kliniker i Stockholm, Uppsala och Göteborg. Distriktstandvården har öppet årets alla dagar och erbjuder även specialisttandvård. Patienterna har tillgång till alla kliniker när helst de behöver.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Distriktstandvården
Distriktstandvården
Gustavslundsvägen 151F
167 51 Bromma

08-35 60 00https://distriktstandvarden.se/

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården är en av landets största tandvårdskedjor med över 35 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi erbjuder vi barn och vuxna allmän-, akut- samt estetisk tandvård, har en mobil tandvårdsenhet som utför tandvård i hemmet, en narkosverksamhet samt två specialistkliniker i Stockholm. Med 300 000 patientbesök om året och över 600 medarbetare har vi en viktig roll i tandvården i Sverige.  Vår ambition är att fortsätta etablera oss i områden där behov av ytterligare tandvårdsaktörer finns, med visionen att bli det självklara tandvårdsvalet.

Följ Distriktstandvården

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Distriktstandvården

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye