Distriktstandvården

Distriktstandvården utökar i Liljeholmen

Dela

Distriktstandvården meddelar idag att företaget utökar sin verksamhet i Liljeholmen. Distriktstandvården tar över kliniken Liljeholmens Tandläkarmottagning, som bedrivit verksamhet sedan 1985.

Distriktstandvården har delat lokal med Liljeholmens Tandläkarmottagning i byggnaden Vårdhuset sedan 2021.
Distriktstandvården har delat lokal med Liljeholmens Tandläkarmottagning i byggnaden Vårdhuset sedan 2021.

När tandläkarna Jan Nygren och Ambjörn Wickbom som drivit kliniken beslutat sig för att gå i pension kontaktade de Distriktstandvården. Distriktstandvården har delat lokal med Liljeholmens Tandläkarmottagning sedan 2021 och tar nu över samtliga patienter.

”Att utöka i Liljeholmen är ett naturligt nästa steg för kliniken. Patientflödet dit är stort, och Liljeholmen och Hägersten är ett stort upptagningsområde”, säger Helena Gottfridsson, regionchef Distriktstandvården.

"Teamet här ser mycket fram emot att jobba med befintliga patienter och ta emot nya patienter. Vi arbetar främst med protetik och allmäntandvård, och erbjuder även implantat, tandreglering med Invisalign och digital scanning på kliniken, så vi har en stor bredd på behandlingar vi kan erbjuda. Liljeholmen är en mycket attraktiv och dynamisk mötesplats med närhet till allt", säger Hulya Sinemli, klinikchef Distriktstandvården Liljeholmen.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Distriktstandvården har delat lokal med Liljeholmens Tandläkarmottagning sedan 2021.
Distriktstandvården har delat lokal med Liljeholmens Tandläkarmottagning sedan 2021.
Ladda ned bild
Ladda ned bild

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en av landets största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi erbjuder barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Vi har en mobil tandvårdsenhet som utför tandvård i hemmet, en narkosverksamhet och två specialistkliniker i Stockholm. Med över 300 000 patientbesök om året och mer än 600 medarbetare har vi en viktig roll i tandvården i Sverige. Vår ambition är att fortsätta etablera oss i områden där behov av ytterligare tandvårdsaktörer finns, med visionen att bli det självklara tandvårdsvalet.

Följ Distriktstandvården

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Distriktstandvården

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye