Distriktstandvården

Distriktstandvården växer i Upplands Väsby

Dela

Distriktstandvården meddelar idag att företaget etablerar sig i Bredden (tidigare InfraCity), Upplands Väsby. Distriktstandvården tar över kliniken Din Tandhälsa, som bedrivit verksamhet i köpcentrumet i över 20 år, i regi av tandläkare Sia Farzanéh.

Till vänster: Sia Farzanéh, tandläkare. Till höger: Christer Shipley, regionchef Distriktstandvården.
Till vänster: Sia Farzanéh, tandläkare. Till höger: Christer Shipley, regionchef Distriktstandvården.

”Att öppna en klinik i Bredden är ett naturligt nästa steg för oss. Vår klinik i Bollstanäs kan inte längre möta efterfrågan. Med kliniken i Bredden kan vi se till att fler patienter får tider snabbare och kan få den hjälp de behöver”, säger Christer Shipley, regionchef Distriktstandvården.

Sia kommer fortsätta arbeta kliniskt som tandläkare, tillsammans med tillskott i personalstyrkan. Kliniken kommer i fortsättningen erbjuda allmän-, akut och estetisk tandvård för vuxna.

"Efter 20 år med Din Tandhälsa på InfraCity har jag beslutat att lämna över verksamheten till Distriktstandvården. Valet av Distriktstandvården var inte svårt efter att ha träffat och lärt känna ledningen. Både Din Tandhälsa och Distriktstandvården i Bollstanäs är omtyckta i området och kommer att förbli populära i Upplands Väsby. Det känns spännande att snart börja jobba i ett större team med nya trevliga kollegor", säger tandläkare Sia Farzanéh.

”Valet av just Sias klinik var enkelt. Han har haft kliniken länge, och har en mycket god relation med sina patienter. Dessutom är Bredden ett spännande område som växer, och många arbetar och pendlar dit”, säger Christer Shipley, regionchef Distriktstandvården.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Till vänster: Sia Farzanéh, till höger: Christer Shipley, regionchef Distriktstandvården.
Till vänster: Sia Farzanéh, till höger: Christer Shipley, regionchef Distriktstandvården.
Ladda ned bild

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en av landets största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi erbjuder barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Vi har en mobil tandvårdsenhet som utför tandvård i hemmet, en narkosverksamhet och två specialistkliniker i Stockholm. Med över 300 000 patientbesök om året och mer än 600 medarbetare har vi en viktig roll i tandvården i Sverige. Vår ambition är att fortsätta etablera oss i områden där behov av ytterligare tandvårdsaktörer finns, med visionen att bli det självklara tandvårdsvalet.

Följ Distriktstandvården

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Distriktstandvården

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye