Länstrafiken Örebro

Vi tar dig till sommaren- res till halva priset i hela länet

Dela
Från 7 juni till 24 juli erbjuder vi resenärer att köpa vår periodbiljett län 30 dagar till halva priset. Det innebär halverat pris på resor i hela Örebro län med både buss, tåg och Närtrafik. Biljetten kan köpas direkt i Länstrafikens app, men även laddas på ett Resekort.

-Erbjudandet tror vi har en stor potential att motivera fler att välja att resa med kollektivtrafiken i sommar till jobb och aktiviteter. Framförallt hoppas vi att många av våra resenärer tar chansen att resa i hela länet i sommar, då periodbiljett län 30 dagar i de flesta fall blir ett billigare alternativ. Det är också ett billigt alternativ för ungdomar som behöver pendla till sitt sommarjobb, säger Fredrik Eliasson, kollektivtrafikchef på Länstrafiken.

Förutom köp direkt i appen, är det även möjligt att ladda biljetten på ett Resekort ombord på våra regionbussar. Då behöver den som reser ett Resekort sedan tidigare. Resenärer kan även ta del av erbjudandet via Länstrafikens webbshop om de har ett befintligt Resekort. Resekort finns bland annat att köpa hos våra ombud och även på Länstrafikens Kundcenter på Resecentrum.

Återköp och förseningsersättning
Samma köp- och resevillkor gäller som för ordinarie periodbiljett län 30 dagar. Mer information om återköp och föreningsersättning finns på Länstrafikens webbplats.

Erbjudandet gäller endast periodbiljett län 30 dagar. Köper resenären biljetten den 24 juli gäller den för resor i 30 dagar från och med den 24 juli. Erbjudandet gäller däremot inte andra periodbiljetter såsom 30 dagar lågpris, 24 h, 72 h eller Flex 10/40.

Kampanjpris för 30 dagar län under perioden 7 juni-24 juli:

• Vuxen 705 kr

• Ungdom 352 kr

• Student 562 kr

* Biljett till studentpris kan bara köpas i appen.

Glad sommar önskar Länstrafiken!

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Länstrafiken Örebro
Länstrafiken Örebro
Eklundavägen 1
701 16 Örebro

http://www.lanstrafiken.se

Länstrafiken är en del av Region Örebro län som ansvarar för kollektivtrafiken i Örebro län. Länstrafiken vill förenkla vardagen för människor och bidra till minskad klimatbelastning.

Följ Länstrafiken Örebro

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Länstrafiken Örebro

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye