Skola24

Skola24 får fortsatt förtroende från Stockholms stad

Dela
Skola24 har skrivit avtal tillsammans med Utbildningsförvaltning för Stockholms stad gällande leverans av Skola24 Schema med tillval. Avtalet gäller för grundskolan, gymnasieskolan och vuxenutbildningen och träder i kraft under 2024.

Samarbetet möjliggör att vi tillsammans tar nya steg i hur man arbetar med schemaläggning och gemensamma resurser inom en kommun vilket kommer att påverka alla våra kunder i en positiv riktning.

- Vi är mycket glada och stolta över att få fortsatt förtroende som leverantör och partner till Stockholms stad, säger Andreas Åstrand, Affärsutvecklingschef och Vice VD på Skola24. Vi har haft ett långt och givande samarbete med Stockholms stad som vi ser fram emot att fortsätta.

Förutom Skola24 Schema så innehåller avtalet också tillval för analyser och kostnadsberäkningar, förenklad inlämning av rapporten Pedagogisk personal till Statistiska centralbyrån och ett lokalplaneringsverktyg för att smidigt kunna boka och dela lokaler samt titta på nyttjandegrad för olika lokaler i staden. Vi är förvissade om att den utökade funktionalitet, som tillvalen innebär, kommer att effektivisera arbetet och förbättra verksamtsuppföljningen för stadens alla skolor.

I måndags besökte representanter från Skola24 Stockholms stads utbildningsförvaltning för att skriva under avtal.

- Att tilldelas detta uppdrag är väldigt kul och ärofyllt, vi ska tillsammans med Stockholms stad bygga vidare på det fina vi har skapat tillsammans under lång tid. Självklart ska vi också fira detta internt med våra medbetare som varje dag arbetar för att göra skillnad för våra kunder, berättar Tina Hane, Försäljningschef på Skola24. Tidigare samarbete har varit oerhört givande för oss som företag, vi har vuxit med det uppdrag och förtroende som vi fick.

- Stockholms stad väljer nya vägar, där Skola24 nu fortsatt spelar en viktig roll. Vi ser fram emot det samarbete och den utveckling vi kommer få möjlighet att göra tillsammans med våra kollegor i branschen, säger Sofi Avén, Customer Success Manager på Skola24 för Stockholms stad.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Skola24
Skola24
Storgatan 5A
521 42 Falköping

0515-777 888https://www.skola24.com/

Skola24 har sedan starten haft skolan och framförallt eleven i fokus. Elever ska gå i en skola där allt är möjligt. Varje dag strävar vi efter att vara innovativa och utveckla moderna IT-lösningar som gör skillnad och förenklar närvaro. Vi är experter på skolans arbete med schemaläggning, resursoptimering, tjänstefördelning och närvarohantering. Närvaro börjar med ett flexibelt schema.

Följ Skola24

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Skola24

Göteborg väljer Skola24 för långsiktigt integrationssamarbete14.12.2021 11:48:18 CET | Pressmeddelande

I Göteborg har man en uttalad vision att vara en ledande utbildnings- och kunskapsstad. Sedan många år arbetar staden tillsammans med Skola24 för att skapa förutsättningar för en skola i världsklass, där eleven är i centrum. Nu har Skola24 och Göteborg stad kommit överens om att ta administrativa skolsystem till ytterligare en nivå genom ett långsiktigt samarbete runt automatiska integrationer av grunddata. Ett omfattande arbete som säkerställer automatiska och effektiva flöden från elevregister till schema, vilket sparar massor av arbete och tid för Göteborg stad.

Schemaevent med eleven i fokus15.10.2021 09:55:22 CEST | Pressmeddelande

I skolan kan ett schema vara skillnaden mellan att eleven lyckas i skolan eller inte. Ett bra schema kan ge rätt möjligheter för eleverna att få sin garanterade undervisningstid, motverka problematisk frånvaro och få alla delar inom skolan att fungera på ett optimalt sätt. Vad kan då ett perfekt schema åstadkomma? Temat för årets Schemadigidagar är just målbilden utifrån att lyckas med det perfekta schemat och under dagarna kommer man grotta ner sig i schemaläggningens värld utifrån temat.

Skola24 diskuterar nationell frånvarostatistik2.7.2021 09:54:37 CEST | Pressmeddelande

Behövs nationell frånvarostatistik för att skapa en likvärdig skola? Kan den nationella statistiken öka skolornas förståelse för hur de arbetar med hög frånvaro? Skolverket har fått i uppdrag av en riksdagsmajoritet att se över möjligheten att upprätta nationell statistik över elevers frånvaro i skolan. Utredningen ska vara klar i december. Under Almedalsveckan bjuder Skola24 in till en paneldiskussion där frågan kommer diskuteras av forskare, verksamhetsutvecklare, politiker samt representanter från skola och förvaltning.

Nationell frånvarostatistik ger ovärderlig hjälp för svensk skola2.2.2021 13:39:32 CET | Pressmeddelande

Skolverket har fått i uppdrag av en riksdagsmajoritet att se över möjligheten att upprätta nationell statistik över elevers frånvaro i skolan. - Vi ser att det idag saknas långsiktig statistik kring frånvaro och heller ingen standard på vad det är man ska titta på eller utgå från när det handlar om frånvarodata. Att nu kunna utläsa trender eller slå fast tydliga problemområden är helt omöjligt. Så vi ser ett klart och tydligt behov av en nationell frånvarostatistik och vilket värde det faktiskt skulle ha, förklarar Ingrid Martens, Verksamhetsspecialist på Skola24.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye