Järfälla Kommun

Sofia Oliv blir ny kommunikationschef i Järfälla

Dela
Järfälla kommun rekryterar Sofia Oliv till rollen som kommunikationschef. Sofia Oliv är en erfaren kommunikationsledare med bakgrund inom såväl offentlig som privat sektor. Sofia kommer att ingå i kommunens ledningsgrupp och har med sin strategiska förmåga en viktig roll i utvecklingen av det expanderande Järfälla.

– I Sofia får Järfälla en erfaren kommunikationschef och ledare som jag är övertygad om kommer att bidra till att lyfta kommunen till nya höjder. Jag är väldigt nöjd med den här rekryteringen och tar den som ett kvitto på att vi fortsatt är en attraktiv arbetsgivare, säger Vesna Jovic, kommundirektör.

Sofia Oliv arbetar sedan åtta år som kommunikationschef på den stora Utbildningsförvaltningen* inom Stockholms stad. Hon har även haft ledande roller och arbetat med strategisk kommunikation inom Polisen och Regeringskansliet.

– Det händer många roliga och spännande saker i utvecklingen av Järfälla! Jag ser fram emot att bidra i det arbetet tillsammans med alla medarbetare, så att kommunen blir ännu bättre och attraktivare att bo och verka i. Klok och tydlig kommunikation är ett viktigt verktyg i detta, säger Sofia Oliv. 

Sofia tillträder sin nya tjänst i Järfälla den 16 oktober.

*Utbildningsförvaltningen inom Stockholms stad omfattar cirka 170 kommunala grund- och gymnasieskolor med totalt cirka 16 000 medarbetare.

Nyckelord

Kontakter

Vesna JovicKommundirektör

Förfrågningar till kommundirektören hänvisas till kommunens presstelefon.

Tel:070-002 35 73

Bilder

Om

Järfälla Kommun
Järfälla Kommun
Riddarplatsen 5
177 80 Järfälla

08-580 285 00https://www.jarfalla.se/

 

Järfälla strax nordväst om Stockholm, med sina grönområden, sin Mälarkust och sitt fantastiska kollektivtrafikläge, är en attraktiv inflyttningskommun. Med ny tunnelbana, spår och vägar växer Barkarbystaden och Barkarby station fram till ett av regionens bästa kollektivtrafiknav. Järfälla växer, och samtidigt som det byggs nya attraktiva bostäder planerar vi för tusentals nya jobb i attraktiva kontorslägen, högre utbildning och fler besökare.

 

Följ Järfälla Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Järfälla Kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye